Umut_01 aysenurbdk ertesi gün hapı benim kuzenim de sıkıntı yapmamıştı İnş 🙏 sende de bişey olmaz canım
aysenurbdk Umut_01 inşallah olmaz🤲 doktor canımı sıktı direk kürtaja yönlendirebilirim 10 haftaya kadar yasal süreç var dedi. Bu kadar vicdansız olamazlar ya😔
HULYA0693 Hypatia Umut_01 aysenurbdk bende yarın gidecem inşallah duyarım kalp sesini 🥰 sizlerde durum nedir ben deli gibi yemek yiyorum mide bulantım yok bide çok halsiz ve uykulu haldeyim 😀
HULYA0693 Umut_01 inşallah canım bende yarın gidicem hastaneye ☺️ karnından mı duydu yoksa vajinadan mı canım
ymc0355 Mom81 bol bol dinlen canım yat kalkma ılık duş al ve çubuk kraker ye ben 3 haftayı öyle geçirdim ve baş ağrısından gözümü açamıyordum kolonya ile ellerini kollarını başını ovala hep
Slkrc93 Mom81 merhaba bende 7+3 um ve 2 haftadir mide yanmasi bulanti halsizlik tuum belirtileri yasiyorum:(( yemeklerden igrenme ve su icince midem bulaniyor hic icemiyorum:( yalniz degilsinn
SinemErdem guleda İyi akşamlar nane gebeliğin ilk aylarına iyi değil diye biliyorum düşük tehlikesi oluyormuş
ymc0355 Normalde 9 hafta 4 günlük olmam gerekiyor fakat bugün doktorum 10 hafta 1 günlük olduğumu söyledi ve iyi beslenmişsin dedi 5 gün ilerideymiş yaşayan var mı doktorum normal endişelenecek bir durum olmadığını söyledi
aysenurbdk HULYA0693 umarım duyarsın canım🥰 bendee aşırı acıkıyorum onun dışında normalim belim ve kasıklarımda hafif ağrılar oluyo sadece🤣
Umut_01 HULYA0693 aynı bende öyleyim canım 13 yaşında oğlum var onda çok rahat geçirmiştim hiç bilememiştim ama bu kötü geçiyor olsun sağsalim kucağıma almak nasip etsin de geçer gider bu günler İnş 🙏
HULYA0693 aysenurbdk aynen canım uykulu ve halsizlik var bende de 😊 ben ayın 14 de gittim 5 haftalık çıktı ultrasonda
HULYA0693 aysenurbdk aynen canım uykulu ve halsizlik var bende de 😊 ben ayın 14 de gittim 5 haftalık çıktı ultrasonda
Gulsah-123 Nesli-12 bugün söyledi 6+3 şuan ama ben 4 haftalıkken bir doktora gittim aşağıda yeri demişti kan sulandırıcı iğne vermişti şimdi başka doktora gidiyorum geçen gittiğimde güzel demişti bugün lekelenmem oldu baktı progestan verdi
Nilin_annesi Melikedaniss bulantı ve kasık ağrıları çok normal dinlenince ve bulantınızı hafifletecek yiyecekler tüketince geçmiyorsa kendinizi pek zorlamayın derim.