Seyda1717 HULYA0693 belirti yok sadece gerçi ilk çocuğumda da olmamıştı ama yarın gidicem doktora bakalım
Cskn99 Mavi3548 inşallah sağlıklı bir şekilde doğsunda rabbim herkese sağ-salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sabihanur61 Sedanur_3425 kan değerin gün geçtikçe artıcak öyle oluyor her 2 günde bir katlanarak artıyor göğüslerde agrı normal oluyor
guneshusna61 Havvabaltacii şimdiye kadar başlardı yada kendini belli ederdi şanslısın güzel bi hamilelik geçireceksin demektir 🙆🌺
Zafsim guneshusna61 benımde bu hafta basladı bendede ne guzel yoktu 6hafta oldu suanda birsey yiyemıuorum
Rozmari lentil Biz de düşünüyoruz hamile değilim sadece belirsizlik olunca ne gibi önlemler alabilirim fikir almak amacıyla sormuştum
lentil Rozmari yani şöyle diyeyim tabi benm fikrim bu. Okul bu dönem zaten açılmaz hatta ikinci dönem nezmn açılır şüpheliyim. Bgn seminere gittük zaten. Seminerde sorun yok herkes bilinçli sonuçta. Okullar açılmaz diye rahatım açıkçası :)
guneshusna61 Havvabaltacii göğüs hassaiyeti dahada olucaktır ben şuan 9 haftalığım ve her sabah göğüslerimin ağrılarıyla kalkıyorum resmen. Ama kasık ağrısı 7.haftadan sonra geçti bende 🌺 mide bulantısı hiç yok çok şükürr 🎈
guneshusna61 Ebruuuee doğru arkadaşım keseyi görmek için ultrasyona soktu sizi keseyi görmüş olmalı ki hamilesiniz demiştir. Sonrada kan tahlillerini vericeksin 6 tüp 🙆
Angels-35 Havvabaltacii kişiye göre değişiyor galiba ben 7+2 oldum çok şükür benim bulantım başlamadı hala