Cskn99 Busenurrr umarım sağlıklı bir şekilde duyarsın canım benimde ilk gebeliğim çarşamba günü gideceğim bende kalp atışları için bana da dua edin lütfen sağlıklı bir şekilde duyayım
Busenurrr Cskn99 inşallahhh duyabilirsin canım bu evrede bekleyen herkes bebeğinin kalbinin sesini duyar inşallah rabbim herkese o güzel duyguyu yaşatsın herkes buraya olumlu şeyler yazsın❤️🙏🏻
Togan-bebek Hilalayd aslında banada Dr dinletmek istemedi bi sıkıntı yok bebek canlı dedi ama ben rica edince cok kısa dinletti özel oldugu halde
Bebegim2021 Userkbr Benim de 4 bucik haftalik 21 inde gitmiştim doktor gununu 4+… seklinde soylemedi :( benim suan cok iyi gidiyo masallah bulantim çok hafif istahim acildi aksine 😄 sizde de yerlesme kanamasi oldu mu kizlar
Cskn99 Busenurrr benimde ağrılarım çok oluyor canım kasık ağrısı göğüs hassasiyeti uyku hali halsizlik var bi iki defada peçeteye kahverengi hafif kan akıntı geldi
HULYA0693 Kızlar bende 6 haftalık gebeyim ama bulantım hiç yok gögüs uçlarım ağrıyor sadece haftaya cuma gidecem kalp atısı için çok endişeleniyorum acaba bişey mi oldu ki diye. Benim gibi bulantısı olmayan varmı 🙄 kokuyorum…
Aserpil HULYA0693 endişelenme bende 12 haftalık gebeyim hiç bulantım vs olmadı. Kişiden kisiye değişir. Şükür 7 . Haftasında keseyle bebeği gorebildik
Tugce2405 Gunaydin kizlar kabizlik problemi yasiyorum 5+2 haftalik hamileyim ayrica progestani fitil olarak olarak aliyorum su iciyorum kayisi yiyorum yok bugun 3 gun olcak cok kotu bisey ya
Minik-anne-12 Bsrkbt benim kan verdiğim gün kanamam başladı doktor kanaman bitince gel dedi ve knamam 3 gün sürdü normalde reglm 5 gün sürer bazen 6
BebegimleYeniHayat_34 Minimalist_anne 10 haftaya kadar sabret merak etme o zorluğu geçiyor ben şuan iyiyim şükürler olsun
sweettyy19 Kızlar bugun kalp atışı icin gittim alt tanda bakıldı duyulmadı böyle olup sonradan duyan var mı doktor umutlu konusmadı
Cskn99 sweettyy19 umarım duyarsın canım kan değerlerin nasıl belki geç duyulacaktır umutsuz olma asla dua et tevekkül et
HULYA0693 Cskn99 inşallah canım acayip halsizlik var bende hep uykulu geziyorum elim kolum kalkmıyor 😏