Zeynep4756 Elliks anladım çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza aldığımız günleride görürüz 👶🤲🥰
Nuts Asli1108_ ben kese gördüm, o zaman 5 Haftda vardır. Ama ultrasonda 5 +6 gün gösterdi, 9 mm. Salı günü bebek görmeye gideçez. Daha algalamıyorum kı hamileyım, heycan yaşamıyorum . Salı günde sizdede göreceksınız eminim
Nuts Asli1108_ evet ıstanbuldayım☺️Saatler geçsin dıye bekliyorum, şimdi yatacam yarın hızlı geçer ve salı günü gelır. Uf ben 9 ay nasıl bekleyecem? Aydan ayda ultrasona çekmek nasıl beklıyıcem? Eşim amçanı benim doktor ve ona her hafta giderım ☺️ Acaba ultrason zararlımı bebekde?
Asli1108_ Nuts yok değil usg de radyasyon yok merk etme. Aynen yaa 9 ay sabır burda devreye giriyor işte saglıkla gelsınde beklerız ♥️
Nuts Asli1108_ daha az ondan göremedınız kese. Benım ultrasonu görmekten 3 günü once 2862 vardır tabiki 3 gün sonra daha artardı ve kese gözüktü. Size heralde geç ovulasıyon oldu ondan böyle az çıktı. Oluyor oylede kızlarda herkez vücut farklı
Asli1108_ Nuts hapını almayın dıyorlar bas donmesı mıde bulantısı cok yaparmıs. Ignesı varmıs onu kullanın dıyorlar.
lentil Nuts ben kullanıyorm ama ilk başlarfçda haptan mıdır bilmem iyi uyuyordum ama şimdi normal düzendeyim
Tkmkleyla Nuts kızlar bise sorcam ben 10 hafta 4 günlük gebeyim bugün bacağımı aldırmaya gittim geldim kuaföre biraz mesafe var uzak yrunmicek kadar değil ama eve geldim şuan bile kendimi çok bitkin halsiz hasta olcak mis gibi kırgın hissedyrm kastım kendimi biraz normal mi acaba
Asli1108_ Nuts doktorda ortalama olark onu hesapladı salı günü 2660 kusur olması gerek dedı once bakıcam gormessek kana bakarız dedı.
Asli1108_ Nuts evet bılıyorum akıntı oldgunda yada kanama verıyolar progestanı arkdsımdan bılıyrm bşde annemden hapını tavsıye etmıyolar demıstı tabı herkesde aynı etkı yapmıyor demekkı.
Duygularca Bgs haklısın tabiki öyle çok yeni ya her şeyi takıyor insan endişeleniyor ama çok takmamak lazım doğru sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah ve gebe olan diğer arkadaşlar 🙏🏼
Baharem Userkbr 17 haftalık hamileyim benim bunaltılarım 3. Ayla bittii allaha şükür ne lekelenme ne kanama hiç bir şey tok umarım böyle devam eder.