Elliks Asli1108_ evet benimde ilk gebelik.Sürpriz oldu bize de 🥰 benim ultrason ile keseyi gördü ama kese geride olduğu için alttan muayene yaptı.Alttan muayenede hem keseyi net hemde kalp atışlarını duymuş olduk
Bbcerus Utku-Nisa hayır bugün arayınca öyle söyledi. Biraz geriden geliyor benek 6 haftalık ama 5 haftalık gibi falan dedi aslında copu kişide sorun olmuyormuş bu Kalp atışı herseyi vardı cuma gittiğimizde. Bugün aradım belki kalbi durmuştur vücut onu atmaya çalışıyordur dedi ben yıkıldım zaten. Moral falan kalmadı
Utku-Nisa Bbcerus hiç öyle dusunme bende de 6.hafta da kanama oldu plasenta shift kanaması diyolar nasil böyle görmeden yorum yapabilir ki anlamis degilm.kanaman aktif mi hâlâ
Zeynep4756 Benimde ilk gebeliğim 5+2 günlük Bende mide bulantısı kasık ağrısı çok var ayrıca ishal normal mi acaba hamilelikte,?
Asli1108_ Zeynep4756 kimisi kabız kimisi ishal olur ama bi sakınca anlamında değil hormonlar değişiyor ya ama ishal olan anneler özellikle direnci için bol su içmesi gerekirmiş
Asli1108_ efruzzz ben bugun 6 hafta oldum bızde gırmedık keseyı ama doktorum bır sorun oldugundan degıl dedı 7 haftaya kadr gostermeyebılırmıs merk etme ıcını rahat tut. Bende salı gunu gıdıcem bakalm gorcez mı
Zeynep4756 efruzzz tedirgin olma demekki bebek daha tam yerine oturmamış sürekli gün içinde uzan ayaklarını yukarıda tut bisey yoktur inşallah
Brcgnc efruzzz 4 haftalikkken zor gozukurmus genellikle bnm bildigim 5 haftalikken belli oluo bence tedirgin olma sennki biraz inatci snrm 🥰
lentil efruzzz boşuna tedirgin olma. Benm 4 haftalıkta hiçbirşey görünmedi. 5.haftada ancak alttan göründü. Geç döllenme olunca geç görünüyor doğal olarak rahat ol
Zeynep4756 Asli1108_ zaten doktora gittiğimde sıvı kaybetmişsin günde 2 litre su iç dedi ben su içmem pek
Zeynep4756 Evet göründü perşembe günü tekrardan kadın doğuma gidicem karın ağrısı da inanılmaz var geceleri uyuyamıyorum 🤦♀️
Elliks Zeynep4756 benimde çok karın ağrım var doktora sordum rahim genişliyor korkulacak birşey yok dedi.Şuan kendini hazırlıyor karın içi dedi birde yüzüstü yatmamalısın şu an sol tarafına yat 🥰
efruzzz Asli1108_ ins hersey yolunda gider bende carsamba gidecem 😊rabbim hepimize saglikli kucağımiza almayi nasip etsin
Seyda1717 Meraba benim iki 3 gün mide bulantı halsizlik oldu bi daha olmadı kese gözüktü 2 hafta sonra tekrar gel dedi ikinci gebeliğim ama bi garibim tüm belirtiler gitti
Tostosum Userkbr bem yeniyim kızlar 8 haftalık hamileyim çok heyecanlı ve tesirginim sağ sağlim şu 3 ay ı atlatsak Allah ın izni ile
efruzzz Zeynep4756 ins. Bunlari duymak bile icimi rahatlatti tedirginligimi kimseyle paylasip kotu enerji yaratmamak icin icime atiyordum
1982 Userkbr bende1aylik hamileyim şuan iyim ama arada midem çok kötü oluyor bulantılar ne kadar sürer acaba