TugbnrT Burcuceviz ben sabah akşam göbekten yağlı iğne oluyorum , belimde hormon bantı var 2 adet progestan hapı kullanıyorum vajinadan progestan jeli yapıyorum hiç korkma canım Allaha dua et🤲🏻 Allah kucağına almayı nasip etsin hepimizin
Burcuceviz TugbnrT Aminnn allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimize şifalar versin çok teşekkür ederim 🙏😞
Sabihanur61 Bbcerus benimde tuvalette geldi çok korktuk acile geldik size ne dedi doktor ilaç kullanıyrmsn
Busra2393 Utku-Nisa böyle sanki asit varmış gb yanıyormuş gb oluyor yemek yiyince biraz geçiyor ama boş olunca midem iyice yanmaya başlıyor
Bbcerus Sabihanur61 evet iğne ve fitil kullanıyorum. Doktor olumsuz konuştu belli kalbi durmuştur diyo
Brcgnc Userkbr merhaba bnde yeni katildim bu siteye bende 5hafta 6 günlüğüm 31 agustosta ins bende kalp atisini duyucam cook heyecanlıyım 🥰
Sasavass Bende 6+5 im ama bianda ateş basıyor sanki ateşim 37.2 oldu sizce korkulacak birşey var mı normal mi ?
efruzzz Mervekgn doktor mu 5 haftalik dedi son adetine gore mi hesaplamistin acaba uygulama gore yane
Zeynep71 Mbrcancnr evet bende de var ben 9+3 her an uzanmak uyumak isteği oluyor ayrıca bulantılarımda çok fazla son bi kaç gündür yani normaldir böyle olması 😊
Mbrcancnr Zeynep71 henüz bulantım yok ama kalkamıyorum resmen yattığım yerden. Herkes de çok tuhaf karşılıyor çok üzülüyorum bu duruma.