07Rukiye07 halimme canım normal sartlarda görünmesi lazım ben görmüştüm senin haftalarında cihazdan cihaza fark ediyor. ilk gittiğim doktor başhekim be hastanenin sahibiydi kullandıgı cihazla kese ve içindkei noktacıgıda gördük bugum acile gittim yani bi hafta sonra 5+6 iken acildeki ultrason keseyi zor gördü bebeği göremedi :) bence cihazdan sen gönlünü rahat tut
Fariba Bende bugün duydum 6+3 ama yeni olduğu için yavaşdır dedi 15 gün sonra tekrar gitmem lazım ilerde daha hızlı olmalı
honeybooble Smnr66 doktorumun verdiği ilacı kullandım akşamları fitil olarak. Öyle tüm gün dinlenmem mümkün değil çalışıyorum ama eve gelince kendimi yormuyorum dinlenmeye çalıştım
kara-kiz27 07Rukiye07 Seyda1717 rabbim öyle bir hikmet versin ki ablan dahil kimsenin evi sessiz neşesiz kucagida bos kalmasin yumurtaya can veren rabbim illaha ki ablana da vericektir insallah ben hergun herkese dua ediyorum cunku essiz bi duygu herkes tadar umarim ama bundan sonra ablanin isminide katarim duama dilerim tez vakitte hayirli imabli saglikli evlatla ödüllendirsin rabbim canim
Asyammiray Merhaba benim henüz adetim gecikmedi tarihime 5gün var ama psikolojik olarak mı bilmiyorum 🤦🏼♀️ Hamile kalmışım gibi hissediyorum kaç gündür belli olması için sabırsızlanıyorum ilk gebeliğim değil diğerlerinde bunları yaşamadım ama akşamları vücut ısımda aşırı artış oluyor kafamı tutamıyorum sürekli yatasım geliyor ve baş dönmelerine zaten alıştım bu gibi durumda olanlar var mı fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim 😌
Nuray23 Asyammiray bende 5 gun once ogrendim. Gogus siskinligi ve aci vardi bundan dolayi suphelenip test yapmistim ve cikmisti. Benim ilk gebeligim 😊
Nuray23 Nisanurunannesi3850 bende bugun 6.haftadayim. dogru duzgun bisey yiyemiyorum herseye midem bulaniyor 😐 allah yardimcimiz olsun insallah
Nuray23 eyluldoruk 4+5 de tabiki bos kese gorucek . Bende de 4+4 de keseyi gorduk ama bos kese bilmem ne bisey demedi 15 gun sonra gel kalp atisini duymak icin dedi 😐
Nuray23 Busenurrr keseyi gordugumuz de 4+4 tu. Allah nasip ederse cuma gunu kalp atisi icin cagirdi bakalim insallah duyariz 😊
Nescey YarenSmile ben yarın 6 haftalık olucam kahve akıntım ben ağrım kasık ağrım koku hassasiyetim herşey oldu ☺️ Birkaç gün önce kanamam arttı kırmızıya döndü doktorumu aradım düşük tehlikesi yaşıyor olabilirsin ilaç yazıyorum vakit kaybetmeden hemen başla dedi, normal kahve akıntıya geri döndüm çok şükür.
Nuts Nescey banada var az az kahve rengı lekelenme. İlarç içiyorum ama yınede az az geliyor.salı günü gidecem ultrasonu ve bakacam neden oluyor
ypbo Ozgenergis bana da aynı ilaçtan yazdı omyüzden sordum. İnşallah bulantı olmaz ama olursa bende nasıl olsa doktor yazdı diye o yüzden içerim :)
Nescey Nuts inşallah gönlünü ferah tut birşey çıkmaz, ben spor yaptığım zaman da lekelenmem oluyordu, hassasiyetten de oluyor. Olumsuza itme, herşey güzel olsun..