Burcubuse Merhaba bizde 8+4 deyiz. Bu zamana kadar çok iyi geldim ama 10 gündür çok halsizlik ve miğde ağrılarım bar her yediğim miğdemi ekşitiyor ağzımda kötü tad bırakıyor :( 2 gündür de kasıklarım da çok ağrı var. İnş hepimiz sağ sağlim atlatır yavrularımızı kucaklarımıza alırız 🤲🏼
Deletedmom316 Userkbr Zeynep-1234 Userkbr Muuciizeemm Esa12 Ceeylaan Userkbr Mutlumklnc Zeynep-1234 askvehuzurum Hilalsny momm1 Rehile Angels-35 Mutlumklnc Arzuoguz - ffeeyyzz Mervekgn Melisadeniz Userkbr Ortmenanne16 sweettyy19 _Dyldrm Minnos24 Minnos24 1maviyol Fatozs42 ozgurruveyda Mavisuu03 666 Yeliz4 Busbus7 Havvasefer Svnctkc ikicocukannesii Rozerinkarali eccmmnr Smgorhn askvehuzurum eccmmnr eccmmnr Merimex buki-2025 merve-25 pinaryg Sena111 Nuts Serifeemadenn Angels-35 07Rukiye07 MelikErol FZ5759 Bernanisa Burcubuse Bukettunahan Cereninci TwPriencess2- Merimex Dmtsylu fulakinci New Cansuuu0501 Cansuuu0501 Rehile Su41 Gizem9093 Userkbr Burcukars Aytul048 Simge16 Meri24 Ayshe2020 Merveeee45 Babyy_kiss DenizinAnnesiiiiiii KubraAyyldz firuzeelmi Neslihan1903 kızlar hepinize soruyorum ilk once hepiniz bebeklerinizi sag saglim sorunsuz ve rahat bi sekilde elinize Alirsiniz Allahin izniyle.sizden ricam gögus agriniz adetinizden tahmini kac gun once baslamişti ? Birde krem akintiniz adetden kac gun once başlamişti ? Adetime 9 gun var ve gogusum boyle feci aciyor dokunsamda dokunmasamda dokununca daha cok aciyor ve şişmiş biraz . Sizde goğusun kenarlarimi aciyordu sadece ? Yokse komple heryerimi. 3 kayibim var 😒 Anne olmak istiyorum Allahin izniyle . Deneyimlerinizi paylasirsaniz mutlu olurum
Bukettunahan Serifeemadenn Ben de 9+3 günlük ikizlere hamileyim.Aynı durumdayım ben de.Geceleri uyanmalar,sabah erken kalkmalar.Mide bulantılarım çok kötüydü.Artık ilaç kullanıyorum.Bir de mide yanmalarım mevcut.Onun içinde rennie şurup önerdi doktorum.Her gün ağlıyordum bulantılardan,açlıktan.Herkes bana şu iyi gelmişti bana bu iyi gelmişti diye söylüyor ama bana iyi gelen bir şey bulamamıştım.Püf noktası bu sanırım.Bu haftalar geçene kadar seni idare edecek bir şey bulmak.Ekmeğin içine tuzsuz yağsız peynir koyuyorum,tost makinasına basıyorum.Çıtır olunca yiyorum.Ne diyelim Allah hepimize kolaylık versin.Bol dua edelim.
Cereninci Coyc bende 3 haftalık hamileyim beta değerin kaç çıktı acaba seninde dediğin gibi kasıklarımda ağrı oluyo bide inanılmaz uyku var çalışıyorumda bu beni çok zorluyo uyku konusunda :) inşallah kalp atışlarını duyarız
Coyc Cereninci inşallah canım ben kan testimi kaybettim beta değerimi bilemiyorum 2 hafta sonra gittiğimde bakar atar sanada ama şu aralar aşırı bi baş ağrısı var bende kafamı kaldıramıyorum sende de oluyomu acaba🤷🏼♀️
TwPriencess2- Bende henüz yeniyim 5+4, iştahım kapanıyor bu aralar sizce normal mi bayanlar? 🤰😢 Rabbım tüm annelerin yardımcı olsun 🙏♥️
Dmtsylu TwPriencess2- benimde öyle 5+5 . Doktor kesinlikle sorun yok dedi ilk 3 ay bebek senden beslenmiyor etkilenmez dedi
Seher0270 Merimex Ben son adete göre 6+1 hamileyim. Fakat ovülasyon testi ile gebe kaldığım için yumurtlama zamanımı biliyorum temmuzun 18 i ovülasyonda çift çizgi görmüştüm. 31 Temmuz’da kan verdim 13,11 çıktı beta . Ultrasyonda kese görülmedi geç döllenme falanmıdır acaba ? Gebelik varmıdır 🙁🙏🏻
Merimex buki-2025 normal olduğunu düşünüyorum belirtiler herkeste farklı sonuçta 5 aydır evliyim bende :)
Fcansu Userkbr bende 5 hafta 5 günken kalp atışı duydum neden uzağa atmış senin tarihi tam net duyulmuyor küçük diye ama var gene de
Dmtsylu Fcansu benimde duyulmadı bende istemedim cünkü erken dinlemek zarar veriyor kalp yeni oluşmaya başladığı için.
fulakinci Meriyus gaz bende de çok kötü oluyor. 8+3 teyiz suan. Ara Ara midemmide bulanıyor kusma yok ama gaz sancısı karın ağrısı yapıyor malesef. Bu günler de gecicek ne yapalım. Sağlıklı dogsunlar da 😊
New 5+4 benim şuan çok heyecanlıyım günler geçmiyor bu 40 hafta nasıl geçecek bilmiyorum kasık ağrıları ,vajinal ağrılar , açlık ,uyku hali, Gaz sancıları , gerginlik oluyor bende umarım bunlar da geçer sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım
Cansuuu0501 Rehile 6+4 üm benimde kasıklarım ağrı sancı kramp ne ararsam oluyor 😂 ama göğüs hassasiyetim çok aşırı var 😣😣
Rehile Cansuuu0501 İnşAllah sizde rahat geçirirsiniz benim bi kere midem bulandı bu 8+6 Haftaya kdr yani Şimdi göğüs hassasiyetimde hafifledi 🤭
lentil Nuts peki doktorunuz bu değer için ne dedi? Benm 4+3 de 748 çıktı doktor çok düşük değerinz dedi
Cansuuu0501 lentil benimde adet dönemime göre değerim düşüktü ve doktorum geç döllenme olduğunu söyledi
Angels-35 lentil benim 4 haftalıkken 256 çıktı doktor kötü bişey demedi haftaya gel keseye bakalım dedi bu hafta gittim keseyi de gördüm herkes de aynı olmuyor beta değeri