Oncelikle doğum yapacaklar Allah yardımcınız olsun gözünüzde büyütmeyin fazla akışına bırakın 40+6 ya kadar bekledim doktor artık yatış yapalım artık dedi yatış yapacağım günden 1 önceki gün gece sancılarım başladı hastaneye gittiğimde doktor doğum başlamış 2bucuk cm açılma dedi ilk olarak nişanım geldi öğle sonu gece adet ağrısı oldu sabah ta mide bulantısı ve sancım vardı neyse dogumhaneye gittim doktor doğumu hızlandiralim suni sancı verelim dedi akşama kadar sancı çektim zor muydu evet çok zordu ama Allah sabrını veriyor ben artık akşam pes ettim sezeryan olmak istiyorum dedim doktor suyumu patlattı yarim saat veya 1 saat sonra doğuma aldı açılmak güzeldi ama güzel ıkınamadım o yüzden ebe üstten bastırdı 3 tane de dikişim var bebek çıkarken çok zordu sonrası zaten duygu seli tarifi olmayan bi duygu sabah 9 da gittiğim hastaneden akşam 19 da doğum yaptım 12 de de çıktım hastaneden gece orda kalmak istemedim şimdiki aklım olsa kalırdım o anki psikoloji işte çok uzatmadan pişman olduğum şeyleri yazıyorum
=pilatese gitmediğim için çok pişmanım çalıştığım için fırsat bulamadım aslında karın kasım olmadığı için çok ıkındım ama yeterli olmadı bebeğin çıkmasına doktor yoksa dikiş bile atmayacaktım dedi bu arada bebeğim 3600 kilo 54 cm boyuda
=karnımı çok yağlamadım heryeri yırtıldı çok pişmanım
=çevreyi çok takmayın ben çok taktım ilk günler kötü geçti.biraz
=doğumdan sonra hemen süt gelmeyebilir mama vermekten korkmayın ben aman mama verme diyenler yüzünden çocuğumu atlattım günlerce az kalsın sarılık oluyordu sonra verdim sütüm Gelince de sadece emdi
=göğüs ağrısı çok yaşadım sağ göğsünden çok çektim bi sürü ilaç hiçbiri ise yaramadı kantaron yagi sürüp gümüş kapakla kapadım en çok o ise yaradı tabi.bide sağmak
Aslında yazılacak çok şey var ama herkesin doğum hikayesi farklı ben çok korktum gözümde büyüttüm siz öyle yapmayın lütfen normal veya sezeryan hiç farketmez akışına bırakın doğum bi süreç hemen bitiyor kalın saglicakla