Sustek Haftadayım. Karnım aşağı indi, el ayak şişkinliğim gitti. Artik rahat nefes alabiliyorum daha rahat yürüyebiliyorum. Eğilip doğrulmam rahat.. Internetten okudum doğum yaklaştıkça böyle şeyler oluyormus. Tabi ben gibi bir sabırsıza doğumun ne kadar yakın olacağına dair bilgi vermedi zalım gooogle😁 nedir tahmininiz?😊😊
2020-2020 Sustek son 1 ayda yavaş yavaş aşağı inmeye başlıyormuş demekki seninki tam zamanında başladı 😀
mysweetbaby Sustek benim de aşağıda toplandı karnım ama çocuk henüz kanalda değil hatta baş aşağı ama hafif yan duruyormuş.ağırlıkları arttığı için aşağı mı çöküyor acaba bilemedim :)
Prensesim2018 Sustek bende cuma gunu kontroldeydim asagi indi dedi ama daha tam kanala girmedi kafasi halen hareket ediyor ama bende rahatladil sanki biraz cnm
Sustek 2020-2020 4-5 gün oluyor. Direk göğüs altımdan baslardi karnım. Kaburga agrisindan duramazdim, simdi zerre yok ağrı. 😁
Sustek ozgeaa canım inince anliyorsun. Görünüş olarak da farkediyor. Yukarı olan baskı azalıyor. Kiminin inmeyebiliyormus. 😊😊
ozgeaa Sustek :( ben neden anlayamıyorum yukarı da baskı hissetmiyorum ama karnım hep aynı gibi.. biran önce doğurmak istiyorum normal doğum istiyorum 39-40 lı haftaları görmek istemiyorum
mysweetbaby Sustek aşağı tarafta baskı hissi vs oluyor bir de pelvik kemiklerde ağrı.bende daha yok onlar.
Ecemli 37 haftalik hamileyim benim karnimda inmis asagiya bacaklarim da adet sancisi olurcasina oluyor gozumu bile acamiyorum yorgunluktan halsizlikten bide bebek cok tekme atiyor yerimde duramiyorum bu normal midir ???