Brncnn HKader3423 salı günü Doğum yaptım çok çok memnun kaldım keşke ilk doğumumda da gitseymişim gerçekten çok ilgililer 👌🏼
minnakmina HKader3423 ben 2.5 yıl önce dogum yaptım yine orada yapmak istiyorum çok temiz ebeler çok ilgileniyor ama eşleri almıyolar canım haberin olsun sadece kadınlar girebiliyor yanında 5 tane kadın olsa sorun olmaz ama erkek yasak
Dh52 Brncnn doktor Öner’iniz var mı İstanbul’a yeni taşındım doktor arayışındayım bende 27haftalık hamileyim eşimin iş yerinde orası için temiz demişler ben Bahçelievler nisaya gittim hastane eski gibi pek içime sinmedi
HKader3423 minnakmina evet biliyorum ablam iki doğumunuda orda yaptı genede sormak istedim :) bende orda doğum yapacağım Allah’ın iziniyle kontrollere oraya gidiyorum
Brncnn Dh52 ben ssvd istediğim için hamileliğim boyunca başka doktora gittim son kontrole gittiğim zaman suyumun azaldığı için mecburen sezaryen olmam gerekti evime yakın olduğu için oraya gittim çokta memnun kaldım. Opr.Dr. Esra Boyarda Doğum yaptım
Binnurugg Bende orada dogum yapacagim nasip olursa Nebriz Hale hanima gidiyorum ama genel olarak doktorlar iyi olarak duymustum. Bende tavsjye uzerine gittim. Nisa hastanesinede muayne olmaya gitmistim daha once ama medipolden sonra orayi sevmedim.
minnakmina Deletedmom386 sancı odalarına malesef erkekleri almıyorlar diger dogum yapan bayanlar rahatsız olmasın diye ama ben dogum yaparken gece tek ben vardım hastanede o yüzden eşimin gelmesine izin verdiler
Deletedmom386 minnakmina sancı odasında kaç kişi oluyorki? Özel hastane sonucta. Peki sonra kendi odamıza alınca nasıl oluyor ? Özel odamız oluyor sonucta değil mi? Bide tek başına sancımı çekicez duvara baka baka. İlk doğumum öyle oldu asla istemem böyle birşey insan yanında destekçi istiyor
minnakmina Deletedmom386 hayır canım mesela benim yanımda 4 kişi vardı bayan olarak şimdi koronadan dolayı 1 kişi alıyorlar diye biliyorum dogumdan sonra kendi odana geçiyorsun o zaman eşin gelebiliyor sancı odasına giremiyor sadece
minnakmina Deletedmom386 sancı odaları sana özel istedigin kişi yanında kalıp sana destek oluyor banyosu var duşa sokuyorlar en az 45 dk duşta kalıyorsun