Eyizar 38+3 olmuş bir hamiş olarak ssvd yapacağım günü bekliyorum ilk kızımda bu kadar heyecan yapmamıştım ama bu sefer çok heyecan yaptım ☺️ varmı benim gibi bekleyen veya daha önce deneyimlemiş olan
GuLayakcay Eyizar bizde 38+3 olduk 😊 ve hayirlisi ile yarin dogum icin hastaneye gidecegim bende ilk hamileligimde heyecanlanmamistim cunku ne zaman olacagini bilmiyordum bu seferki sezeryan oldugu icin 38+4 de hayirlisiyla minigim gelicek 😊🥰
Degisken Eyizar bende ssvd adayıydım ama malesef yine sezeryan oldum 10 gun oldu. Araları 7 yıl. Dr um dan çok memnundum çok destekledi. 41.0 da suni ile doğumu başlattık duyum geldi önce 48 saat sonunda açılma hala 3 cm de kalınca sezeryan istedim ben.doktorum bana erken pessettin diyo.3.yü normal yapabilirsin bile dedi.
Eyizar GuLayakcay Allah sağlıkla kucağınızda göstersin inşallah miniginizi🥰 insanın gözüne uyku girmez böyle olunca da sanırım 😍😍
GuLayakcay Eyizar birak uykuyu hryecandan bisey yiyip icemiyorum 😊 birde bugun cok ama cok hareketli hic durmadi yerinde oda heyecanli sanirim 😁😊
Oozzee Eyizar evet, zaman varmış. Bazen “acaba?” diyorum ama benim 2 doğum arasında 22 ay olacak sadece, o yüzden mümkün olduğunu düşünmüyorum. Hayırlısı ve sağlıklısıyla kucağınıza alın İnşallah, etrafımda SSVD yapan çok anne var👏🏼👍🏻
Eyizar Degisken açıkçası ben iki türlüsüne de hazırlıyorum kendimi şu an sizin durumunuz gibi veya başka bir sebeple sezeryana alinirsam da üzülmüycem bu saatten sonra çünku biz anneler olarak elimizden geleni yapmış oluyoruz normal doğum için gerisini Allah’a bırakıyorum 🙏 48 saat suni sancı çekmek de cidden her baba yiğidin harcı değil siz de elinizden gelenin fazlasını yapmışsınız bence içiniz rahat olsun 🙏
Eyizar Degisken birde benim doktorum suni sancı veremem sana demişti bana korkuyorum acaba vakit dolarda kendi sancım gelmezse diye 😒
Degisken Eyizar evet bazı doktorlar vermiyor. Ben onu araştırıp gitmiştim. Bana ilk 24 saat çok az bir suni verdi.hiç hissetmedim. Rüptur olmasın diye dedi.ikinci gün iki katına çıktı o zaman anladım sancıyı zor olduğunda epidural istedim baktım hala açılmıyorum sez istedim
Eyizar Oozzee inşallah canım umarım sağ salim çıkarız bu süreçten 🙏bu arada ben iki çocuğunun arası 18 ay olan birinin de ssvd yaptığını okumuştum instada ama tabi yine doktorunuz ne diyorsa o 🙏
Eyizar GuLayakcay en güzel bekleyiş gerçekten ya 😍😍😍 Allah sağ salim kucağınızda göstersin inşallah yarın dan itibaren bambaşka bir hayat sizi bekliyor 🥰🥰
Eyizar Degisken herşeyi denemissiniz gerçekten ya çok ilginç açılma olmaması da 😒 benim ilk dogumumda da suyum geldi sancım gelmemişti inşallah bu sefer gelir 🙏