Ozlemm Domatesimm vucutta herseyin fazlasi zarar. Suyun bile. Su zehirlenmesi yasayabilirsiniz. Allah korusun.
deletedmom24 Ozlemm su zehirlenmesi yaşamak için bir saatlik sürede 4-5 litre suyu içmen gerekiyor diye biliyorum.
Minigininannesi Mervece123 hamileler uygun balıklara bak bikaç türü ağır metal bulundurduğu için yenilmemeli internette vardır 31 haftalik olduk ben çok yedim bişey olmadi
Esen Bende çiğ köfte yedim bu hazır satılanlardan adama.sorduk içinde et yok dedi ama etsiz yapılana da yasak diyenler olmuş sizler yiyormusunuz ve ne ölçüde ne sıklikda yedim ama çok çok pişman oldum kussam mi diye düşünüyorum 😔
Mervece123 Esen ya zararlı olduğu için öyle demişlerdir etsize çünkü çoğu içine bulyon ve farklı türde yağlar karıştırıyor ne kadar etsiz olsada yenilmemeli bence ama o an canın çekip aşerdiysen korkma bence bi kerecikten biley olmaz bence
Esen Mervece123 evet canım cekti araştırmadan yedim sonra da için rahat etmedi çok yemedim 3 tane ama için huzursuz oldu. Insallah olmaz bişey