Birhemsire_anne Selam kızlar bugün kontrolden geldik 34.haftamdayım bebegim 2.450 gram olmuş 44 cm ama bebişimiz kanala girmiş yani erken dogum olacak muhtemelen 3 haftay gelir dedi doktorumuz ozamana kadar bebege biraz kilo aldırmak istiyorum iştahım yom 2 haftadır bebek 1 haftda sadece 150 gram almış biraz daha bebege kilo aldırcak şeyler neler söylermisniz en azından 3 kg doğsun sağlıkla gelsinde inşallah stres yaptım biraz sizinkiler kaç gram ve kanala giren varmı bebeklerin
Has1ret Birhemsire_anne stres yapma canim benim de cocugum 35 haftalikken kanala girdi doktor bana da erken gelir demisti. 38. Hafta da catiya yerlesmis dedi doktor su an 39+3 deyim henuz bi sanci, gelisme yok bekliyorum oyle😏 gelmek istemeyince gelmiyor 😌
GulcanYvz Birhemsire_anne canım ben yumurta ceviz fındık fıstık et yiyordum normal gidiyordu ekstra sütü ve yoğurdu çoğalttım 3 bardak süt 2 kase yoğurt yedim 20 günde 800 gram almıştı ne yaptın böyle dedi doktor bende sütle yoğurdu çoğaltım dedim sende dene canım benim 34 te 2312 gramdı seninki daha iyi hiç telaş etme 🤗
1Vera_ Birhemsire_anne canım sen kanala girdiğini anlayabiliyor musun bir belirti oluyor mu? Bir de 3 haftada 3ü rahat bulur bence kilosu.
Birhemsire_anne Domatesimm aslında yiyorum ama daha fazla yemeliyim demekki hemen yapıcam bişrylrr teşekküt ederm
Birhemsire_anne Has1ret yaa öyle mi🙈 bizede 37 de beklicez dedi inmiş kanala bir an cok korktum çünlü henüz çok küçük
Domatesimm Birhemsire_anne muzlu süt falan da olabilir hem serinletici olur, içine kırılmış ceviz de atarsınız. Sanırım bünyeye göre de değişiyor sanırım.
Birhemsire_anne GulcanYvz tamam canım doğru diyorsun hiç yoğurt yemedm bu sıra o şekilde yapmalıym yarnda. itibaren bol yoğurt süt tüketeceğim teşekkür ederim
Birhemsire_anne 1Vera_ 33 te gittigmizdr kanalda degldi ama 4 5 gündür inanılmaz makata ve vajinaya baskı oldu böyle bi farklılık hissrttim yani aşırı tuvalete çıkma da yaşadm şüpheleniyordum bugn gittigmizdr doktorumuz kanalda oldugnu söyledi