Mom72727 Deletedmom306 ben baktım da bizim burda yoktu heralde satmak içinde bana gelmez henüz ekimde anca gelir dediler 🙄
Aynurrrr Lcwden aldım ben gecelik ve pijama takımı pijama takımı 55 tlydi gecelik ben kısa model aldım ziyaretçi olmayacak diye ama lohusa takımlarının geceliginden vardı 30 tlye güzel di mavi ve krem rengi vardı
Elvan_sare Aynurrrr bizim burda hiç yok öyle şeyler nasıl lcw anlamadım kocaman yer ama hşç aradıgım şeyler yok ordan sadece alt üst pjama alabldim ordan gecelik vs yok
Elvan_sare Mom72727 yok bir sıkıntı olmadı 80 klioyum ancak sadece karın kısmım var ve l beden herşey de oluyor diye üstüme öyle istedim alt üst gayet güzel oldu dedğim gibi pjama sı hafiften sıktı zaten doğum sonrası ksrın düzeleceği içn sıkıntı olmaz tavsiye ederim
Mom72727 Elvan_sare anladım canım sen sadece göbeğe almışsın ben pek sen gibi değilim 🤭 internetten almaya cesaret edemiycem galiba
teletabi Mom72727 benim kpıda ödemeydi ama onada ücret yansımıştı. Aldığım yerden memnunum canım çok güzel geldi ürünüm
Elvan_sare Mom72727 kız olunca çok yayvan oldu karnım sonra toparladı sadce göbek oldu daha çok şişince ozaman deneyip alman daha iyi olur senin için
Mom72727 Elvan_sare her pijamada ayrı beden oluyor anlamıyorum ki birinde L birinde 2xl alıyorum ona güvenemiyorum
Denizberen Mom72727 canım ben de kapalıyım trendyoldan bunu aldım cok da guzel geldı https://ty.gl/x6gbxbbg