Belinay_AliEge Hanım kızlar doğumu kolaylaştırmak için ; Tarçınlı su deneyen oldu mu faydasını gördünüz mü? 38+0 olduk. Hurma yiyorum sguat yapıyorum merdiven inip çıkıyorum. Ilık duş yapıyorum. Sizlerin deneyip fayda gördüğünuz şeyler var mı ? Deneyimli taze annelerimiz bizleri de bilgilendirir mi 🌺❤
Degisken Belinay_AliEge dediklerinizin fazlasını yaptım 41 haftalıkken dr um başlattı doğumu o halde bile gelmek bilmedi.
Haf Bende dediklerini yapıyorum ek olarak doktorum nane ve acı yememide önermişti tabi bunların hepsini yapmama rağmen 40+1 olduk ne gelen var ne giden 😏
durucuk123 tarçınlı suyu ilk defa duydum deneyen annelerimz varsa bilgilendirirse çok sevinrz ☺️ bu arada konu sahibi hurma yiyorum demişsnz biçok çeşidi var hurmanın bu dönemde hangi çeşidini yesek daha faydalı olur bi bilgnz varmı ?
Belinay_AliEge durucuk123 kuzucum merhaba hac dan gelen hurma varya Ramazan ayında yiyoruz doktorum onu yememi soyledi günde 4 5 tane yiyebilirsin dedi 🌺
Yagmur_yolda 39+4 bizimkisi bayadır yalancı sancılarla yokluyor beni bakalım ne zaman gelicek yanımıza ☺️
durucuk123 Belinay_AliEge ya bende eşime dedim hurma getir die 2 çeşit birden getirmiş birisi kuru gibi ve kahverengi, diğeri daha etli ve siyah..Bilemedim hangisi daha faydalı olur sanırım hacdan gelen dediğiniz siyah olan 🤔
MinikTavsanim Ben yürüyüş,ilişki,squat,merdiven , tarçınlı su , hurma , denize girme herşeyi yaptım ama olmuyor ne sancı ne nişan ne su bişi yok ortada 39+3 üm 😫
MinikTavsanim Minnak20 Belinay_AliEge Kızlar ben 3 su bardağına 4 adet çubuk tarçın koydum ve kaynattım ılıyınca içtim . Burada gördüm başkaları çoğu denemiş sancı falan olmuş ama bende olmadı yani günde 2-3 su bardağı da içtim canım