Cuma günü zorunli spinal sezaryan a alındım belden iğneyi yaptıklarında çok acı yoktu ama öncesinde epidural anestezili serklaj işlemi olmuştu uyuşma hissini biliyordum belden asaginna sıcaklık iniyordu bacaklarin beton gibi oluyordu yatırdılar beni doktor geldi amaliyatta başlayacaklar ben dedim bwcaklarimi hissediyorum daha dedim elimizi dokunuslari hissedersin dedi ekip bende öyle değil sıcaklık çok yok uyusmadim ben dedim sonra doktor başlamadan önce cımbızla etimi sikti ben bağırdım hasta hissedoyir uyusmamis dedi o an panik oldim gerisini hatırlamıyorum bayiltmislar zaten 11 ceyrekde girmiştik amaliyata 11.22 de oğluşum doğmuş 12 ceyrekde odamdaydim ağrım vardı biraz ama hep hikayelerde okudugim gibi ilk kalkış biraz zordu ister istemez ama bol bol yürüdükçe açıldım gaz cikaramaidm hiç malesef taburcu edebilmek için lavman yaptılar öyle gaz çıkardım o gaz ahrisi ekstra ağrı yapıyor aklınızda olsun lavman yaptırın derim çok rahatladım ondan sonra sutum hemen gelmedi tabi ama ben sürekli emzirdim hızlı gelmesi için bugün 2 günümüz sutum gelmeye başladı göğüs ucum ağrıyor çok acıyor ona çözüm aramaya başladım şu an onun dışında bir sıkıntımız yok çok şükür amaliyathanede uyusamama dışında panik hiç yapmadım çok şükür korkulcak derecede ağrı sizi olmuyor hiç korkmayın bebeğinizi kucağınıza alinca hepsi geçiyor zaten bebiş bekleyen annelerimkz sağlıkla kucağına alır inşallah 🙏😘