Meriwa ozgeozdmr şekerinize baktırdınız mı ben 22 haftaya kadar hiç almadım 39 dayım 12 kilo aldım sadece
HtcGB Haftaya tam tamına 10 kilo.😎Pandemi ve Ramazan ayından dolayı 8 kilosu ilk 5 ayın,2 kilo ise sonrasının.😊Dikkat etmek zorunda kaldım.😬 Bence kilonuz da gayet ideal. Farklı bir sıkıntınız yoksa.😊
Suude Homeless20 Normal cnm ilk başlarda kilo verirsin sonra alırsın 16. Haftadan sonra almaya başlarsın
gzmdnz35 ozgeozdmr 37 haftalığım 9 kilo aldım toplamda 😌 ama her insanın vücudu farklı biraz daha az almaya bak annesi 😌
Hacr Havagul bende 29. Haftadayım 10 kilo aldım yalnız değilmişim demekki 🤣 ikinci hamileliğim ilkinde 16 almıştım bunda daha çok alıcam🤦🏻♀️😬
Yasmin35 37 haftalığım 10 kilo aldım toplamda doktor iyi dedi kilo alımına. Son haftalarda daha da alınır mı acaba?
ozgeozdmr Asent ilk başlarda dikkat ettim 14. haftaya kadar kilo almadım Dikkat etmeyi bırakınca hızla kilo almaya başladım🙄
Dmldgn Asent dikkat ettim ama makarnamı pilavımı pizzamı tatlımı hep yedim tabi aşırıya kaçmadan bide her akşam 1 saat yürüdük eşimle ve bol su hala da yürüyoruz onun cok etkisi oldu bence
Karla ozgeozdmr 37. Haftadayız 6 kilo aldım.. sizin normal ama son haftalarda çok hızlı alınıyor. Toplamda 15 kiloya kadar almaya bakın..