Selen2688 Selam ✋🏻 Ya bişey duydum bilen varsa sevinirim☺️ Doğumun yaklaştığını uzandığında bacak bacak üstüne atamıyorsan anlıyomuşsun eğer bacak bacak üstüne atabiliyosan daha doğuma varmış . Biz daha 32+4 bize çok doğumu yakın olanlar deneyebilir yada bilgisi olan yaZsın merak ettim🙈
ecembugra53 Selen2688 😂😂 ayy Allah seni güldürsün canımmya dogum yaklaştığı bebeğin bas kısmı kanala indiğinde ağrı be baskı yapar canım agrıların sıklaşır sancılar fazla gelir 5 dakika bir 10 dakika bir sıklaşır sancılar nişan gelir 😊 oturamazsın poponun üzerine sanki kemiklerin Batar sana
Melek-kaim-15 Selen2688 34+6 yim bacak bacak üstüne atmayi bırak çorap giyemiyorum ben 😂 ama kanala bile girmemiş bebiş doğum mogum yok
Selen2688 Melek-kaim-15 bende öğleyim valla sorma benimkide dönmüş 😂 ama işte insan kulaktan dolma şeylere acaba mı diyo🙈
ecembugra53 Melek-kaim-15 Evt canım kanala girmesi lazım 😊 ben her gittiğimde soruyorum ama benşm yaramaz yerinde durmuyor 😂😂
Selen2688 ecembugra53 benim baya bi bulandı meraklandım bu konuda açıkcası 😂 ama bir kişi bile olabilir demedi🥶
Elfffffffff Selen2688 şöyle olabilir, doğumı yaklaşıp kanala giren bebek iyice aşağıda olacağı için annenin bacak bacak üstüne atması zor oluyordur, ondan söylenmiştir. Benim bebeğimde aşağıda ve bacaklarımı kapalı tutunca rahatsız oluyorum, 34+5😂
Selen2688 Elfffffffff benimkide aşağıda dönmüş canm ama benm haftam erken 32+4 sanırım kanala giren bebekle alakalı olabilir evet canm☺️