DilanDag R_cankesen valla bende bilmiyorum 😂😂 gebelikten önce iştahım çok daha fazlaydı orası kesin ama sağlıklı beslenen veya olamzsa olmazlarim yok yiyebildigim kadar herşeyden yiyorum kismadan🤷
R_cankesen DilanDag yok ben kilo almak için herşeyı yapıyom da 😄 senin nasıl kilo almadgını mrk ettim 😄😄
DilanDag R_cankesen bende bilmiyorum dedim ya işte dikkat ettiğim bir husus yok herşeyden yiyebildgm kadar yiyorum ama almıyor olmak banada garip geliyor sanırım son aylarda Alacam
OzguSkrRg R_cankesen ilk gebelikte 24 kilo aldım düzensiz beslenme. dikkatli beslenme ile alakalı diye düşünüyorum. Tabi kişiden kişiye değişiyor. Bünye ile alakalı olabılır tabıkı. Boy doğum baslangıc kilosu vb durumlarda etkılıyor.
R_cankesen OzguSkrRg dogru aynrn bnm de cevremdr var ılk aylarda bile hemen kilo alan toplam hamileliktr alınmadını gerekeni 🤷♀️
El_if R_cankesen valla bilmiyorum ki 😁ne bulduysam yedim kaşar yogurt süt findik fistik ceviz et tavuk 😁😁
Hilalsny Haftadayim hic kusmuyorum ama yinede hic bisey yiyemiyorum 62yle hamile kaldim su an 58 kiloya düştüm 😀
d190516 R_cankesen 33+4 haftalığım 7 kilo aldım oğlum da 33+2 de 2604 gram 47 cmdi ikinci gebeliğim 😌
Ayseannesi d190516 meraba cnm seni takip ediyordum kilosu önden gidiyor diye, yine baya almış anlaşılan ☺️🧿 doktor doğumla ilgili bişey dedi mi?
Zehra1109 R_cankesen 30 oluyoruz 1 saat sonra toplamda 8 kilo aldım 27. Haftamda bebeğim 1100 gramdı bugüne kadar kiloma hiç takılmıyodum ama sen ne kadar kilo aldın çok şiş görünüyorsun diyenlerden sonra biraz tuhafım bugün 🙄
R_cankesen Zehra1109 kac kilo ile hamile kaldın ki bnce hiç mlleti takma millet bu zayıflığını da söyler şişmanlığını da 🤷♀️😏😄
Yarim_Kilo_Kiyma R_cankesen 27. Haftadayım 5 kilo aldım 15 gün önceki kontrolde oğlumuz 700 gram idi 🧿💙 hamd olsun