mlsmrtgl Melekanne2606 Ben yaptırdım . Tercih meselesi açıkçası . Kimsenin bebeğini genetik hastalık olduğu için aldıracağından değilde öğrenip bilinçlenmek adına yaptırdığına inanıyorum . Zaten kesin bir sonuç vermeyen risk hesabı yapan bir test .
Selo39 Melekanne2606 bende yaptırdım bence herkes yaptırmalı.. insanın kendisi bir şey varsa da psikolojik açıdan hazırlayıp bilinçlenmesi için çok gerekli bir şey olduğunu düşünüyorum 🙋🏻♀️
MiniKaya Melekanne2606 bende yaptırdım pinpirikli bir insanım yaptırmasam acaba yaptırsammı diye kafamda hep soru işareti kalıcaktı tabiki bir sorun görünse aldırmıcaktım zaten kesin sonuc veren bir test değil detaylı ultrasonuda yaptırdım bence her iksininde yapılması gerekiyor maddi açıdan yaptırmak istemeyenler oluyor devlet hastnesinde yapılıyor bence hamilelik boyunca yapılıcak testlerde İkilimde kalınmamalı yaptırılmalı
Semayunus12 Melekanne2606 yaptirdim sonuc iyi cikti ama 24 haftamda normal siradan ultrasyonda ense kalinligi cikti . Yani yaptirsanda olur yaptirmasanda
Deletedmom310 Bende yaptırdım. Ama aldırırım mantığıyla değil tamamen risk varsa araştırıp bilinçleniriz mantığıyla
Kurtuluss Ben tarama testlerini yaptırmadım canım. Doktorum da yüzde yüz net sonuç vermez dedi.. Ama detaylı ultrasonu ve şeker yüklemesi testlerini yaptırmıştım.. Doktorunun önerisine ve senin tercihine kalmış bir şey bence 👍🏻