Minikdunyam_ Geceden beri sancım var ama dayanılmayacak gibi değil hafif hafif ama düzenli gelip gidiyor hastahaneye gitsem mi bilmiyorum
mervealiklc Minikdunyam_ bende gece boyunca adet sancısı gibi sancı çektim 36+5 im acaba bendemi gitsem sabaha geçtiği için önemsemedim 🤔
Sura22 Kaç haftalıksın canım dayanılmıcak gibi oldugum da gütmiştim ben hastaneye ama doğum başlamıstı artık doktoruna danış istersen numarası warsa
Minikdunyam_ Sura22 36 haftalığım dayanılmıcak gibi değil siZin başta ağırlar artmadan önce hafif ağrılar oldu mu zamanla mi artıyor yoksa birden Çok acılı bir sancı mı oluyor
ebru-33 Minikdunyam_ suan acilman yeni baslamıs. ama doktorunu ara hemen git. bazı kadinlar 6 cm açıklikta hissetmiyor. dktorunu ara hemen. allah hayirli doğumlar versin. tek sesde kurtarsin
Minikdunyam_ ebru-33 zaten sabah kontroldeydim yakancı sancılarım var dedi ama sancılarım düzenli ve dayanılmazsa doğum sancıdır dedi düzenli ama dayanılmaz değil ondan gidip gitmemekte kararsızım
Aftc İlk dogumunsa hemen gıtme bosu bosuna hastanede sancı cekceksın suyun gelsın öle gıt ılk dogumda su gelınce 8saat ıcınde dogum gerceklesıyo
Aftc Minikdunyam_ buyuzdrn bekle derım hastane ortamnda sancı cekmek kadar kötusu yok sancı aralıklarınını kontrol et arada en kısa dakıkaya ınınce artık gıdersın
Sura22 Benimki birden geldi canım yani birden derken aksam saatlerinde başladı gecesine doğum yapmıştım