htcmuhammed 33+4 Haftalık Kızlar gece 12den beri karnım ara ara cok sertlesiyor bebek toplaniyor ve agri yapiyor normal mi?
Kapalikutu htcmuhammed benim de oluyor ara ara Normal diyen var doğum sancısı olabilir diyen var ben de korktum ama magnezyumu aksatıyordum sürekli ona dikkat etmeye ve her gün muz yemeye çalışıyorum. doktorumun izinden gelmesine bir hafta var onu bekliyorum 🤷🏼♀️
Nur_nur06 htcmuhammed bende 34 haftadayım aynı sorun bendede var nst de bişey çıkmadı normal galiba açıkçası 40 ı bekleyeceğimizi düşünmüyorum içimden 37 38 de gelecek gibi geliyor
htcmuhammed Kapalikutu hergun duzenli iciyrm magznymu Muz da yiyrm hergun oluyordu ama bu sefer sertlesme agri gece bynca surdu hala devm edyr
htcmuhammed Nur_nur06 insaAllah normaldir hayirlisiyla alalim kucagimiza Korkuyrm da dogum baslasa anlamam diye Hala devam edyr
Nur_nur06 htcmuhammed benim de arada sabah kadar devam ediyo canım sıkıntı olmadı şimdilik 🌸 sağlıkla alalım kucağımıza bende korkuyorum anlamam diye çünkü normalde de akıntım falan oluyor hep su yada nişanı anlamam diye çok korkuyorum