Akrepbebek Merhaba kızlar daha önce de yazmıştım 24 haftalık erken doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim.13 gün önce.tecrübeli olan arkadaşlardan fikir istiyorum.Tekrar ne zaman hamile kalınabilir.doktor kontrolüme daha çok var onun için buradan sormak istedim.
Meflug Akrepbebek Allah sabır versin. Sezeryan mı oldunuz? Sezeryan ise 2yil ama.baska faktörler devreye girince 1yil bekle diyor Doktorlar. Benim hem yaşım vardı hem de yumurta rezervi azdi o yüzden 6.aydan sonra deneyin demişti doktorum.
Mimarhanim Akrepbebek normal doğum mu sezeryan mi oldu. Ben normal doğum yapmıştım 20+5 te kaybettim bende. Ondan üç buçuk ay sonra hamile kaldım canım. Doktorum bir adet geçirdikten sonra düşünebilirsiniz demişti. Sezeryansa bile 6 ay beklemeyenler var canım. Ne gibi sorunlar yaşadılar bilmiyorum ama. Sende en fazla 6 ay bekle. Basın sağolsun bu arada. Rabb’im sabır versin. kucağını doldursun Allah’ım 🙏🏻
aminegunes24 Akrepbebek ablam 5 aylık bebeğini kaybetti 2 ay sonra tekrar hamile kaldı şuan bi kızı var bir de oğlu
Akrepbebek Sinemarslannnn amin canım.. benim kese yırtıklığı oluşmuştu ve suyu bitmişti bebeğimin.doğurursan bir daha hamile kalamazsın dediler bende mecburen hamileliğimi sonlandırmak zorunda kaldım.. Allah nasip ederse tekrardan hamile kalmak istiyorum.
Akrepbebek aminegunes24 Allah bağışlasın inş ben ve benim gibiler tekrar hamile kalırlar o mutluluğu yaşarlar..
kbr-altndl5 Akrepbebek merhabalar geçmiş olsun ben de daha önce 26 haftalık erken doğum yapmıştım. Sonrasında 2.5 yıl falan bekledik zaten sezeryan olduğu için 1 yıl kafadan bekletiliyor hem iç dikişler için hem sağlık için. Erken doğum olduğu için en az 2 yıl beklenilmesi söyleniyor çünkü erken doğum yapan kadınlarda arasının kısa tutulması tekrar erken doğum riskini artırıyor. Rahmin dinlenmesi için benim doktorum 2 yıl demişti. Biz bekledik Su an 37 haftalık olduk rabbim insallah sana da nasip eder.
Akrepbebek kbr-altndl5 canım ama benim ki mecburi erken doğum oldu. Suni sancı ile doğrttular yoksa oğlum gelmiyordu başı yukarıdaydı daha inş beklememe gerek kalmaz dua edin bana en kısa zamanda tekrar hamile kalmak için
Af_dmr Akrepbebek ben yaşadım canım 28 haftalık erken doğum yaptım benim sezeryan oldu. Doktorum erken su gelişim vardı diye benim icin 2 yıl beklemeni öneririm çünkü erken doğumlar 2 yıldan önce tekrar hamilelikle aynı şeyleri yaşatır dediler. Hem sezeryan hem su gelmiş olması beni çok korkuttuğu için 2 yıl bekledim. Perinatoloji doktoruna gidip konuşup onlara durumu anlatıp fikir alman en güzeli olacaktır canım. Rabbim sabır versin bizlere. Birdaha bizlere ve hiç-bir anneye evlat evlat acısı göstermesin.
Af_dmr Angelada 11 gün dayanabildi kuzum.😓😓 Çok iyidide nasıl oldu bir anda vefat etti anlayamadık zaten. Rabbim yasatmasin bidaha. Şuan gebeyim yeni 2 yıl bekledikten sonra Rabbim sağlıkla zamanında banada tüm annelerede kucagimiza almayı nasip etsin 🤲
Angelada Af_dmr âmin cnm yiyecek ekmeği yokmuş demek. Allah inşallah herkese sağlıkla dogurmak nasip etsin.
Tugba_58 Af_dmr bende 21 haftalık kaybettim canım Allah sabır versin hayırlısıyla tekrar hamile kalır sağlıkla kucağına alırsın 🙏
Af_dmr Tugba_58 hepimize sabırlar versin canım şuan hamileyim sağlıkla zamaninda gelir insallah, sende sağlıkla kucağına al canım 🤲🤲
Meflug Akrepbebek yine de rahim toparlanması için 6 ay falan bekle diyor doktorlar. Doktorunuz kontrole çağırmıştır gidince ona da sorun
aminegunes24 Akrepbebek 2 ay korun sonra korunma benimde öldü kürtaj oldum 16 gün yasakdı ilişkiye girmek 16 günde korunduk sonra korunmadım 2 kere adet gördüm kızıma hamile kaldım ablam ve benim ilk bebeğimiz öldü 😌😌