Elifsamed Merhabalar ben 7+6 gunluk hamileyim eşimle aramizda kan uyuşmazligi var kahverengi leke arkasina az kan lekesi geldi PROLUTON DEPOT doktorum bu ignegi yapti igneyi daha once kullanan varmi ve bundan sonra ne yapmam gerek
Sevmmmm Elifsamed aynı ben 🤦 tam geçiyor derken yine geliyor bazen rengi kan rengi oluyor korkutuyor bazen kahverengi bazen hiç yok. Geçen hafta gitmiştim progestan verdi iğne de verecekti ama sonradan vazgeçti gerek görmedi
Mineust O iğneyi sıklıkla olman gerekiyor diye biliyorum. Düşük riski normalse haftada bir, üç günde bir filan. Düşme ihtimali yükseklere her gün vuruyorlar o iğneyi
Elifsamed Mineust persembe gunu kontrole gitmistim doktorum rahim agzi kapali bebegin kalp atisida cok guzel demisti dün boyle bisey basima geldi hastaneye gittigimizde bebegi kalp atisi oldugunu bi sikinti olmadigini soylediler doktorum istedi bu igneyi vurulmami pazarteside kan uyusmazligi icin igne vurulmam gerektigini soyledi
Mineust Elifsamed bu iğne düşük önlüyo canım. Kanama devam etsede oluyolar. Çevremde bu iğneyi hergün olanlar var.
Mineust Hatta hem progestan hapının dozunu artırıp hem iğne oluyolar. Ama tabi bebeğin yaşayıp yaşamayacağı Allaha kalmış.
Elifsamed Mineust tabi ki oyle rabbim tum hamilelerin sag salin gununde vaktinde kucaklarina almayi nasip eder insaallah (AMİN)
Elifsamed Sevmmmm doktorum kahverengi leke normal oldugunu az bi kanamam oldu oyle gitti simdi kahverengi dondu peki sizin devam ediyormu
Sevmmmm Elifsamed geçmişti dün yine geldi ama bu kez rengi kırmızıydı hemen progestan içtim bu tane daha. Bekledik bir daha gelmedi yoksa devamı gelse hemen gidecektim