Merhabalar sevgili çiçeği burnunda olup anneliğe hazırlanan güzel kadınlar cinsiyet öğrendiniz mi
biz 13 haftanın sonunda öğrendik ilk görüşte pipisi ile merhaba dedi bize 🥰😂 ben aslında kız istiyordum ama sağlıklı olsun cinsiyeti önemli değil tabiki… nasılsınız bakalım nasıl gidiyor?. Ben çok fazla bunaldım herşeyden duygu değişimleri çok yaşıyorum bazı geceler ağlamaktan uyuyamiyorum eşimle pek anlaşamıyoruz ve herşey sorun oluyor bu dönemde bile en ufak bi desteğini görmedim.
bana iyi gelen beni mutlu eden tek şey içimde taşıdığım bana can olan mucize ben ağlarken üzgünken resmen içimde dönüp durduğunu hissediyorum sen yalnız değilsin ben burdayım der gibi 😢 günler geçmiyor sanki biran önce ona kavuşmak istiyorum hayalini kuruyorum minik ellerinin ayaklarının yüzünün 😍😢🥰 sanki ona kavuşamacağım gibi geliyor bu hayatta beni mutlu eden herşey hep yarım kaldı. Şimdi de sanki doğumda bana bişey olacak ve onu göremeyecem gibi geliyor allah korusun tabi…. sizde durumlar nasıl biraz dertleşelim istedim 😊🥰