Ebru10 Kızlar doktora gıttım ogünden sonra ilk kez bi ilerleme olmadığını söyledi doktorum aynıymıs böbrek genişlemesnn de çok ileri safha olduğunu söyledi aynı şey degıl dedi
Ebru10 mucizemARAS bebegim dogdu 20 günlük dogumdn sonra ultrasonla baktılar ilerleme yok 3 ay sonra kontrole çağırdılar
Nilllll mucizemARAS 11 günlük oldu bebeğim canım herhangi bir ilerleme olmadı hamileliğim de şu anda da bir sıkıntı yok Allaha şükür 🙏
mucizemARAS Ebru10 idrar birikmesi bar dedikten sonra bir sorun oldumu bende 18. Haftamda ögrendim böbrekte idrar birikmesi var dedi detaylı ultrasonda yeniden incelenecek endişeleniyorum
Ebru10 mucizemARAS saol canım amin darısı başına detaylıda ögrendm ben doguma kadarda bi ilerleme olmadı
Sedamusaoglu mucizemARAS iyi günler benim bugün bebeğimde idrar sıkıntısı oldu acaba suan nasıl bebeğiniz 🌺
mucizemARAS Nilllll Rabbim esirgesin inşallah banada 18. Haftamda söyledi idrar var böbreklerinde falan die 10 gün oldu tekrar gittik kontrole hala böbreklerinde idrar atmamış dedi endişeleniyorum ister istemez
Nilllll mucizemARAS cümlemizinkini canım 🙏 içini ferah tut streste kötü etkiler seni her şey düzelir Allah’ın izniyle sen kalbini ferah tut ❤️
Minikpandaannesi Nilllll Nilllll Nil hanım merhaba sizin gibi aynı hafta bana da aynı Şeyleri söyledi sanırım bebeğiniz dünya ya geldi bir sorun oldu mu veya bir olumsuzluk sonuç ne oldu lütfen bilgi verir misiniz çok korkuyorum bende
mucizemARAS Sedamusaoglu merhaba bebegim dogdu çok şükür ilk gün idrar sıkıntısı yaşadık doktır yaptırdı idrarını daha sonra pembemsi gibi kan deildi ama kanlı gibi idrar yaptı bi kaç gün şuan herşey normal 11 günlük oldu