Gizemito SMergen Dermoeczanem sitesinden mustela bakım seti alacağım çantasıyla birlikte. İnşallah memnun kalırım🌸
ozgeya SMergen bebe yağı kullanmıyoruz. Şampuan, losyon ve pişik kremi mustela kullanıyoruz çok memnunuz
BusraDevlet83 SMergen E Bebek’ten Baby Me aldım. Fiyat olarak uygun hem de içeriği iyidir. Bebek yağı önermiyorlar diye duydum o yüzden almadım. Mustela’nın losyonunu kullanıyorum.
s_gurbanova Instagramda muhendisinoglu diye bir sayfa var. Ordan bilgi ala bilirsin. Değerlendirme yapıyor ürünleri.
BusraDevlet83 Carolina Doğal yazsa bile petrol türevi olabiliyormuş. Gaz masaji olarak kullanılıyormuş ama.. Bilmiyorum öyle duymuştum. Hatta vazelinlerde de var bu. Losyon kullanıyorum ben de.
EbrarBilgem Deletedmom417 bilmiyorum kuzum çünkü ateş ölçer ve lansinoh göğüs ucu kremiyle birlkte almıştım 😥
Arinna SMergen Canım mustela set aldım memnunum. Çantası da kullanışlı ürünlerde çok güzel. Kızım 5 aylık. 6 aylık olduğunda değiştiricem. Zaten biteceklerde. Tam 6 ay yetecek.
ilknurosman SMergen pişik kremi sudocrem Bebek yağı ve losyonu johonsos baby Şampuan olarak ta sebamed aldim canim ben ama daha kullanamadik tabi ☺️