Alipoyraz Meraba anneler, 22 haftayım kan ilacına bi türlü düzenli olarak başlayamadım. Nezaman içsem ertesi gün hep halsizim ve baş ağrısı oluyor. Kullanmamanın zararları nedir bildiğiniz kadarıyla?
RabiaMG Alipoyraz kansiz kalirsiniz. Doktorum kanin yukselmezse eger kan vermek zorunda kalirim onuda istemiyorum hastalik gecebiliyor dedi bence duzenli icin ilacinizi.
Kuzeymiraa Alipoyraz gece yatarken iç ben öyle yapıyorum kullanman gerek benek senin kanından besleniyor bi zaman sonra yetmez halsiz düşersin doğumda bol bol kana ihtiyacın olucak gece içmeyi dene mutlaka kullanmalısın
elkakimmon Alipoyraz böyle sorunlarım vardı sağlık ocağının verdiği vegaferon nasıl bir seyse çok rahatsız oluyordum. Doktoruma anlattım maltofer oral verdi. Çok güzel bı ilacmis ben çok memnun kaldım. Sindirime de yardımcı oluyor.
Ceydagulcemal Alipoyraz ben ferrum kullanıyorum canım bı sıkıntısını görmedim doktora sor istersen belki o sana daha uygundur
Leylaminannesi Kan ilacını ihmal etmeyin doktor bana ne olursa olsun sakn ihmal etme vakti vaktinde iç dedi çocuk kanla besleniyor sonra sorunlar cikmasn dedi
Aynurrrr Ben feramat kullanıyorum hiç bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar dogumdan sonrada devam edecem doktorum öyle dedi
Gok-Cag-26 Alipoyraz ben hap yutamıyorum diye aynısının şurubunu aldım onu içiyorum gece yatmadan hemen önce. Ferrozinc benim ilacım
Smyydmr1 Alipoyraz aç mı kullanıyorsunuz tok mu? Bana da baş ağrısı yapıyordu aç kullandığım zaman ama artık yapmıyor
Alipoyraz Doktorumda gece yatmadan al dedi tok oluyorum genelde🙂 düzenli başliyim ben en iyisi 🙄 çok teşekkr ederm herkeze ❤️