Bulutumsu07 Merhabalar benım gıbı günlerce e nabızda kan tahlıl sonucu bekleyen anneler nasıl bır cozum buldunuz ( il dışında verdım tahlıllerımi elden gıdıp alamam verdıgım yer araştırma hastahanesi )
Cerenn06 Bulutumsu07 Hastanelerin kendi sitesinde de açıklanıyor ama dosya numarasını bilmeniz gerekiyor verdikleri barkod da yazıyor oda genelde kaç gün oldu vereli ?
Happybabyyy Bulutumsu07 internete google yazin. Ornek olarak eskisehir tahlil sonuclari. Hastaneyi secin. Cikan ekrandan tc ve doğum tarihi istenecek. Telefona gelen kodu girerek sonuclari goruntuleyebilirsiniz
Bulutumsu07 Cerenn06 4 ama site de kendı hata verıyor hastane sıtesı açmıyor kodu falan varda onu belırtmemısım Kusuruma bakmayın :( cozum bulamadım bır türlü
Cerenn06 Bulutumsu07 sonucun kaç gün sonra çıkacağını söylediler bende verdim 10 gün sonra dediler ama aynı gün e nabıza düştü sizde hafta içini bekleyin ancak o zaman girerler sisteme hafta sonu zaten açıklanmaz
Bulutumsu07 Cerenn06 bazen anında bazen günler sürüyor neden bılmem ya Dr tekrar kan istedi hanı vermişken zaten bır daha vermeyim dedım ondan bu acelem çok tşk ederım size de :)
Happybabyyy Cerenn06 Barkod no degil tc ve dogum tarihi isteniyor Benim kan sonucum cmtesi cikti. Yanlis bilgi vermeyelim lutfen.
Hilalgc Bulutumsu07 ben Perşembe verdim hala çıkmamış bı sorun mu var acaba e nabız da çünkü normslde ertesi gün çıkmış olurdu hatta abzen sabah verirdim akşama çıkmış olurdu
Cerenn06 Happybabyyy 1 hastaneden hastaneye farklılık gösteriyor demekki benim gittiğim hastane de TC ve dosya no soruluyor sonuç için barkod demedim zaten 2 Hafta sonu e nabıza sonuç hiç bir zaman düşmedi ben düştüğünü görmedim bildiğim bilgiyi paylaştım yanlış bilgide verdiğimi düşünmüyorum .
Bulutumsu07 Cerenn06 evet benim hastane de barkod dosya no ıstedı galıba herkeste farklı oluyor hem sorun yok yanlış bılgı olsa bıle ınsanlık hali 😅
Bulutumsu07 Hilalgc malesef hastane ye gıtmem mümkün degıl farklı ilde verdım yine bakcaz bı yoluna artık