Minnak20 mjj sen kaç günde bir adet oluyorsun en son 1 nde yapmışsın yumurta çoktan çatlamış olması lazım
mjj Minnak20 30-35 arasi degisiyo en son 20 temmuzda adet oldum canim ama yumurta catlatikdan sonra bi akinti geliyo ya o bende dun geldi bir kac gundurde kasiklarim karincalaniyo bide bu sabah bel agrim vardi biraz hasta olucakmisim gibi 🥺
Minnak20 mjj ben bu belirtilerle hamile olduğumu öğrendim kuzum ama ben 28 günde bir adet oluyordum. Senin çatlama da olabilir aslında yine de bugünü değerlendirin
zohreeeee Minnak20 bi tane yaptim simdi 2 saat falan sivi tuketmedim biraz belirgin sanki dunkinden ama 2gun once yaptigm daha belirgin sanki
zohreeeee Minnak20 Usteki 2gun once yaptigim altdaki dun ondan sonraki bugun🤷16.gun olmaliydi ama hala yumurtlamadim
Minnak20 zohreeeee bu koyuluklar yumurtlama olmuyor kuzum kop koyu olması lazım ama şöyle birşeyde var bazı kadınlar her ay yumurtlamaz bazıları da adete bir gün kala bile olsa yumurtlar belki öyle olur seninde
zohreeeee Minnak20 evet yok yumurtlama bakalim adete gibi yaparim belkide olmadi bu ay yumurtlama nasip kismet ne diyelim🤷🌸