Burcuyyy Arkadaşlar yaramın bir tarafından sabah beyazımsı bi akıntı şimde sarı bi akıntı gelmiş böyle bişey yaşaya n varsa yazabilir mi normal bişey mi bu
UrasEgeninannesi Burcuyyy enfeksiyon kapmış gibi geldi anlattığına göre. Doktoruna söyle muayene ol krem önerecektir. Bi muayene etmek ister geçmiş olsun canım
Elifyasminhazal Burcuyyy canım iki kez oldum böyle birşeyle karşılaşmadım bir görün doktoruna enfeksiyon kapmış olabilir
Burcuyyy UrasEgeninannesi krem kullanıyorum fito diye 1 hafta pansuman yaptım sabah akşam sonra krem verdi ama neden böyke oldu ki yarın doktora söylicem artık
UrasEgeninannesi Burcuyyy pansuman steril olmamış olabilir vesaire kullandığın malzeme açıksa ondan kaynaklıdır ama tabiki doktorun daha iyisini doğru olanı söyler. İhmal etme git muayene ol ilerlemesin canım eğer öyle bişeyse
Burcuyyy Muberraonur 3 gün önce gittim baktı yarama yaran kapanmış dedi dula girebilrsin krem verdi birden nasıl oldu anlamadım peki enfeksyon olursa tedavisi nasıl oluyor bilginiz varmı