Hazal2020 Herkese merhabalar bu gece 31+4 oluyorum ya nasil tarif etsem bilmiyorum bebegi assagida hissettiğim zamanlar genital bolgemde sızı desen degil batma desen değil tuhaf birsey oluyor boyle garip birsey insallah anlarsiniz beni 😂😂🙈🙈
Zehra1109 Hazal2020 ya ben de 29+5im resmen uyuşukluk hissi var ve sanki çatı kemiklerim ağrıyor gibi tam olarak tarif de edemiyorum normal mi ya da sizinle aynı ağrı mı bilmiyorum ama
Zynbgvn Hazal2020 30 haftalığım hem gıdıklanıyor gibi oluyor hem sızlıyor bir yandan hafif can yakıyor degil mi.. nadir oluyor iki günde bir falan ama bu baskı sanırım yavaş yavaş yol yapıyor galiba kendine 😌
Zehra1109 Fuliaa90 genital bölgenizde ağrı ya da baskı benzeri bişi hissediyo musunuz bi de kaç haftalıksınız 🤗
Fuliaa90 Zehra1109 31 haftalıgım tam tabi tabi baskı oluyor zatenıcten disa dogru gbi bir his yanı tam tarifede edemıyorum 🤣 anlık bursey
Hazal2020 Zynbgvn evet evet igne gibi değil tam genital ortasinda birsey geriliyormu artik ne oluyorsa degisik birsey tarifide zor gercekten 😂
Zehra1109 Fuliaa90 ayyy evet şuan tam olarak bunu yaşıyorum bebeğim hareketli şükür o biraz içimi rahatlatıyo 😅ama durmadan lavaboya gidiyorum psikolojik olarak bişi varmış gibi sanki orda uff tarif edebilsek keşke 😂
Merve_12 Hazal2020 normal o haftalarda bende de oluyordu batma hissi gibi hareket halindeysem canım acıyordu doktoruma dedim bebek dönmüştür ondan baskı oluyordur dedi
Hazal2020 Zehra1109 kesinlikle oyle zaten bebek assagidaysa sanki saatlerdie tuvaletini yapmamis gibi oluyor insan
berra227 Hazal2020 oyy canım 36 dayım hele o zamanlar ödün kopacak rahîm ağzına doğru o sizi oldukça ödüm.kopuyor