Nazlibicicek Kızlar bebeğim beş günlük henüz. Gogus uclarim çok yara oldu kan oturdu. Kahverengi kısmı tamamen ağzına alması gerekiyormuş hemşirem söyledi ama henüz almıyor. Çözüm oneriniz var mı çok canım yanıyor emzirirken
Tolsel Nazlibicicek iki parmağınla ucunu tut öyle sok ağzına başını da destekle tutsun diye bide yara olduysa o pomad olanı sür canım emzirdikten sonra da ben lansinoh sürüyorum bide kendi sütümü hep ped takma hava alsın üzülme sonra geçiyor benimde 16 günlük kızım
Sulegorkemakyol Nazlibicicek ayva çekirdeğini suda beklet canım o böyle macun gibi bir kıvam alıyor çok fayda ediyomuş Ben doğum yapmadım henüz ama hala ayva varken çekirdeklerini biriktiriyorum ben
Zeytin Nazlibicicek benim çok yakın bir arkadaşım her konuşmamızda lahanayı öneriyor. Kuru lahana yaprağı ile kapatıyormuş göğsünü. Ped de kullanmıyormuş. Çok faydasını gördüm sen de mutlaka hastaneye götür diyor, bir deneyin isterseniz.
Ftmacgdm Emzirmeden önce sütünü gögüs ucuna sürersen o çok iyi geliyor çevremdeki yeni annelerden öğrendim
Nazlibicicek MedineDinztrk fgarmastan pomad nedir bilmiyorum 🙄 HaticeKutlu göğüs kalkanı almayı çok düşündüm siz kullanıyor musunuz memnun musunuz. Lansinoh u her emzirmede suruyorsunuz Tolsel evet tutarak veriyorum kavga ediyoruz henüz kavrayamiyor hemen. Ped takmıyorum korkudan
HaticeKutlu Lansinoh krem kullanıyor muydunuz 😉Bebeğin emmediği süreçlerde soğan suyu sürün bide göğüs Kalkan’ı kullanın göğsünüz temas etmesin atlet veya sütyene ☺Çok geçmiş olsun
Bernaaa İlk bebeğimi 1 yıl kalkanla emzirdim sıkıntısı olmadı çok şükür,benimde çok yaram oldu,ama şimdiki gebelihimde doktorum 30.haftadan itibaren meme ucu kremi verdi kullanmam için insallah emzirirken faydası olurk
HaticeKutlu Bernaaa kahverengi yerlerine uygulayın da çok uçlarına şimdiden sürmeyin son haftalarda sürün sürekli uca sürmek uyarıyormuş onu Doğum başlıyor sanıyormuş 😀öyle duyuyorum hep hani☺
Nazlibicicek Bernaaa inşallah zorlanmasıniz çık acyor🙄 HaticeKutlu bunu demicem mutlaka teşekkür ederim cnm
HaticeKutlu @Nazlibicicek ben daha Doğum yapmadım canım ama aldım koydum herkes tavsiye etti çünkü 🤗 hı bide Ayşe Öner var 40 yıllık ebe kitapları falan var hani o da göğüs yaraları için havuç rendeleyip biraz zeytinyağı ile karıştırıp göğüs uçlarınıza sürün ve bol bol. Tüketin demişti a vitamini olduğu için iyileştirme özelliği çok iyi hem sütü arttırıyormuş hem tedavi ediyormuş ☺