Cansuu__ Cuma günü randevum vardı ilk çatı muayenemi oldum doktorum muayeneden sonra 1cm açıklığın var dedi. Ama başka bişey demedi 36+2 hafta gebeyim. Ne demek oluyor bu kızlar doğum yakınmı demek. Ne zaman olur. Benim kafam çok karıştı bilgi verirmisiniz
ecembugra53 Cansuu__ canım açıklık olması Doğum başlaması anlamına gelmez her bebek bir değil bazo bebekler geç geliyor açıklık olduğu halde sancıların sıklaşınızrdoktıra git
Cansuu__ ecembugra53 her kafadan ses çıkıyor işte komşuma söyledim. Doktor bana bir cm açıklıpın var dedi iki gün sonra doluma gittim dedi 😂 onu duyunca korktum bende kafamda sürekli olarak düşünüyorum
ecembugra53 Cansuu__ korkma canım her bebek bir değil 😊 her bebeğin Doğumu farklıdır her bebek kendine özgü bi yapısı her vücut her anne farklıdır o öyle oldu diye sende öyle olucan anlamıma gelmez canım
kucukprensmoom 36+7de banada 1 cm acıklı var dediler nstd ağrıda çıkıodu ama bena sıkıntı oluck ne ağrı ne bisey hissediyorum aslında aynı yalnız muayne olduktan sonraki sabah kahvemsi reglinin birisindeki gibi akinti gelmesi nişan mi oluyo
berra227 kucukprensmoom aynen canım 36+4 un bugun 3 4 gün önce.catal muayenesi oldum ertesi gün açık kahve leke geldi bikac kere.dr normal dedi yine bir dr una sor istersen
Cansuu__ kucukprensmoom alttan muayene ettiyse ondan kaynaklı bir lekelenme de olabilir. Korkutmak istemem ama nişan da olabilir. Ama nişan geldikten sonra hemen doğum başlamaya biliyormuş.
kucukprensmoom berra227 pembemsi kanama gibi akinti olabilir normal dedi ama kahvemsi gelince nişanlı acaba die dusundm
berra227 kucukprensmoom bilemedim canım benim dr um kahve normal dedi ama yine sor dilersen muayene edip dedi zaten