Yasemin31 27 haftalık hamileyim çok kötü varis ağrısı çekiyorum varislerim cogardi ayaklarım çok şişti ne yapmalıyım bunun. İçin
Lalammm Yasemin31 valla bndede var yapcak bsey hk ayaklarini havaya kdr 5 yat sirt ustu ara ara cnm bnde birde vajinalde var zonkliyor gezemiom hic fazla hemen daha fazla sisio 😔
aminegunes24 Yasemin31 ben de biraz önce buna yakın post açtım benimde büyüyordum şimdi küçüldü ayağın alttın 3 tane yastık koy 10 dakka havaya kaldır gece yatarken bacak arana yastık koy soğuksu tut kan akışı ilerlesin faydasını göreceksin
aminegunes24 Lalammm benimde sol kasığım da ve vajina dudağında var inmeye başladı çok ağrımıyo eskisi gibi ama tek korkum doğumda pıhtı atar mi doğumda varis çorabı giyinmemiş şartmış pıhtı atmasın diye
Yasemin31 Lalammm ayaklarimi havaya kartirmam ise yaramıyor bende ve galiba bende de vajina da da çıktı hareket etsem ağrı oluyor 😒
Yasemin31 aminegunes24 Dr çorap giy dedi ama ister istemez dışarı çıkmam gerekiyor elbise etek giydiğim için ve onunda gectim çorap rahatsız ediyir beni
aminegunes24 Yasemin31 bacak arana yastık koy yat 1 haftaya kalmaz farkı görürsün bir de arada sırada da gün içerisinde yattınfa ya yastık koy yada ayaklarını havaya kaldır beim öyle indi