Happybabyyy Kizlar, 3 lu testimin sonucu cikmis. Ama detayli olarak goremiyorum tabi. E nabizdan normal degerler arasinda gorunuyor. Burda boyle gorunmesi yeterli midir. Burda boyle gorunupte grafikte riskli gorunebilir mi
buseyusuf27 Happybabyyy canım grafık onemlı olan rısk orda bellı oluyor banada fakülteye gt dedıler sınırın bırz ustunde dedıler ama detaylı ultrasona grıp sorun yok dedıyse doktor yoktur yanı surklı herkese bunu dıyorlar yok down sendromlu vs dıye detaylı önemlı olan stres yapma oyuzden eger detaylında cıktıysa bısey ozman bska test yaptrırsın
buseyusuf27 Happybabyyy ndmk bnde yenı yptrdım saylır devletdekı doktor yuksek dedı brz 4lü yaptr dedı herkese oyle dıyolar korkutuyorlar özele gttm kndı doktoruma dedı detaylı yaptık zten olsaydı bsy soylerdm dedı sağlık ocagındakı ebem de detaylı önemlı dedı dıgerlerını yaptırmasan olur dedı bnde yaptrmadım bska bsy seker yuklemesı vs yaptırmıcam esımde saglıkcı zaten gerek olsa oda doktorda soylerdı 🤗 rabbım sağlık versın bebıslerımıze tek nefeste kurtarsın herkesı
buseyusuf27 Zeyyaleyyy yaptırmadım ben ıkılı test doktorum grk gormedı cnm sadece 3lü yaptr dedı yaptrdım ama genelde her 3lü testde down dıyorlar doktorlar halbukı detaylı daha önemlı gerısı önemlı dgl detaylıda görüp doktor 4lü yaptr derse ozman farklı