Firdevs_gozde Merhabalar daha çok yeniyim beta hcg değerim 8721 çıktı kaç haftalık oluyor doktora gittim ama kaç haftalık olduğumu heyecandan soramadım teste göre 6 hafta görünüyor ama ben 6 hafta İçin de adet gördüm keseyi gördü doktorum ama ben korkuyorum
Mucizemmm07 Firdevs_gozde gebeliği son adet tarihine göre hesaplamalısın beta hcg değeri herkeste farklılık gösterir
Meriwa Firdevs_gozde son adetden hesaplayın siz gene doktora giidnce sor üstüne görme dediklerini yaşamış olabilirsin ondandır baktı muayne ettiyse korkma hiç sağlıcakla al kucagına inşallah
Ozdmrkbraa Firdevs_gozde son adet tarihini baz al canım bide ultrason görüntüsü verdiyse orda da yazar zaten
Firdevs_gozde Meriwa teşekkür ederim tedaviye başlıcaktık tüp bebek için mucize oldu 1 ay sonra tedavi için gün almıştık o kadar imkansız denmişti ki bize o yüzden korkuyorum
Meriwa Firdevs_gozde korkma korkma zaten psikolojik bişey bu ne zaman vazgecersen o zaman oluyo allah gönlüne göre versin inşallah ☺️
Firdevs_gozde Meriwa çok teşekkür ederim Allah razı olsun içimi rahatlattın Allah gönlüne göre versin
ecembugra53 Firdevs_gozde canım üstüne görme olabilir canım Son adet tarihini baz al kaç hafta olduğunu hesapla hayırlı olsun canım😊❤️