Yaprakk Dogansinem57 ben orda yaptırmadım ayrıntılıyı hakkaride yaptırmıştım , ama 2. Gebeliğimde Başak tıp merkezinde yaptırdım 1 ay kadar önce 280 di sanırım yanlış hatırlamıyorsam , şu an lokman hekim de renkli detaylı 600 lira
Sasn Bktbll eşinize izin veriyorlar mı acaba ya çok sordum ama bana kimseyi almıyoruz dediler hastane araştırıyorm bebeğim de yutma sorunu olabilir iyi olsun istiyorum ama tek başıma sezertan olup bakamam çocuğa iki gün kalınıyor sanırım
Bktbll Sasn iki gün kalıyorsun canım evet refakatlı bayan istiyor canım ama eşin bebeği görmeye geliyor izin veriyorlar yada eşya istediğinde getiriyor canım inşallah saglıkla alırsın kucagına
Bademlii Dogansinem57 renkli ultrason için ayrı bi ücret alınmıyor ki. Detaylı ultrason diyorsanız o ayrı
Bademlii Dogansinem57 canım renkli ultrason normal ultrason bakarken geçiş yapıp gösteriyor normal muayene ücreti yani lokman hekimin muayene ücreti kaç bilmiyorum en son 87 veriyordum ben. Ama çıktı vermiyorlar renkli de sanırım. Çıktı almak için özel kliniği olan doktorlara gidebilirsin
Svndlmc Merve_9395 merhaba😌 bende 15 haftalık hamileyim ankarada özel koruya gidiyorum ve aşırı memnunum istersen doktor adını da verebilirm
Humus08 Bademlii ayrıntılı sincan lokmanda 600 tl muayene ücreti 100 tl renkli ulturason için özel gerek yok lokman hekim de dr özgül hanım hep toprak renki veriyor resmi bebeklede baya ilgileniyor anlatıyor sakin esperili bir bayan
Susaminannesiii Humus08 yok hayır bir tanıdık meslektasım var kendiside o hastanede dogum yapcak, kontrollerine gidiyor o mu diye merak ettim.
Marshmallow Merve-97 biraz geç gördüm kusura bakmayın.Selcuk Arslan doktorun ismi.doktor değişme gibi düşünceniz varsa bı muayene olun derim.cok tatlı ve çok başarılı bir doktor.ben apandisit ameliyatı oldum ondan bir gün sonra birden doğum gerçekleşti.apandisit ameliyatima da girdi kendisi.bebegi tuttu karnımda☺️