Yaprakk elkakimmon memnun musun peki canım benim doktorumun odasına gelmiş kendisi prof du sanırım değil mi ben irade hanıma gitmiştim geçen aylarda bi kaç kez
elkakimmon Yaprakk evet prof. Allah daim kılsın çok memnunum, zor beğenen biriyim. Yani aciklayici, sakin, bilgili, ne dediğine önem veren biri. Ultrason muayenesinden de çok memnun kaldım, nazik ve saygili. Sonrasında kontrol de yaptı visitten sonra.
mervoss Merve_9395 şehire bende gidiyordum ama bıraktım şimdi özel sincan koru hastahanesine gidiyorum doktor fatma yazıcı yılmaz a çok memnunum 😊
Tosbikimm1 mervoss canım hastahaneden ve doktordan memnunmusn bende paket alıcam korudan ama doktor seçimi hala yapamadım ikiz gebeyim 😞
Marshmallow Merve_9395 Akay Lokman Hekim’de yaptım dogumumu.isinde çok başarılı olan bir doktor vardı sırf onun için orayı sectim ve hiç pişman olmadım.doktor zaten çok ilgili ve bilgili.dogum ve sonrasında da hem doktor hem hemşireler çok yardımcı oldular.hic yalnız bırakmadılar.doktorum sürekli odama kontrole geldi.👍🏻
Aylnslm Merve_9395 canım muayene ve doğum diyorsan kesinlikle Şükran çakmak diyorum kendi özel muayenehanesi var memorial ve birkaç yerle anlaşması var
Bktbll Kubravci benim ilk baştan beri hep necati bey denk geldi nadir başka kişi oldu şimdi kontrollerim cok sıklaştı mhrsden randevu alamıyorum hastaneye gidip necati bey varsa ona sıra istiyorum yoksa kim gelirse canım ama doğuma seçilmiyor doktor diye biliyorum kim denk gelirse o an o doğumu gerçekleştiriyor
Kubravci elkakimmon bende 22 deyim muayene ucteti ne kadar oduyorsunuz hangi doktora gidiyor sunuz memnun musunuz acaba ? Ilk gebelik mi sizin beninki 2. Sezeryan
Twinksmom Merve_9395 Medicanada yaptım hiç memnun kalmadım medicalpark batıkent ilgi alaka açısından güzel
-Minnaklarin-annesi- Twinksmom medicana dan neden memnun kalmadın canım bende orayı düşünüyorum çift yumurta ikizlerine hamileyim en tam teşekküllü hastanelerden biri olarak görünüyo orası
Humus08 tbmn doktorlar sürekli değişiyor atıyorum baktığı haftalar ama düzenli aynı doktora gidende var ben kime sıra bulursam gittim doktor seçmiyorum doğumuma zaten kimin gireceği belli değil ama gerçekten asistana değilde doktorlara denk geldiğimde her seferinde çok memnun kaldım ben
Bktbll Yaprakk saol canım teşekkür ederim evet şehir hastanesi ebeler hemşireler cok iyi ilgililer birde temiz hastane gerçekten hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli kucagımıza almak nasip olsun inşallah
elkakimmon Kubravci ilk gebelik Sincan’da lokman hekim, şu an için çok şükür oldukça memnunum. Birkaç doktor değiştirdim. 150 try muayene. Paket almadım, doktorum ibrahim bey canım. Ben de sezeryan istiyorum. Ankara’da mi yaptırdın ilk sezeryani , şuanda kime gidiyorsun
Kubravci elkakimmon ben ilkini etlik zubeyde de yaptim malesef berbat bir tecrubeydi. Doguma ne kadar istiyorlar peki ay 150 de yuksekmis biraz 🤔
Bademlii Yaprakk siz Hakkari’de mi yapacaksınız doğumu yoksa Van da mı ? Genelde vana geliyorlar da bende van da yaşıyorum ondan sordum
Yaprakk Bademlii hakkaride yapacağım şimdilik öyle görünüyor , kasım ayı doğumum, bi kızım var bide eşim asker o anki görev durumu ne olur bilmiyorum 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Atlass ozlem0643 canım onla ilgili bi bilgim yok sora bilirsem sana geri dönerim ama soramazsam kesin ara çok güzel bi hastane ☺️