Merve_9395 Ankara da doğum yapmak istiyorum hastane araştırıyorum hangi hastanede doğum yaptınız memnun kalanlar var mıdır
Meriwa Merve_9395 muayne artı doğum mu yoksa sadece doğum mu coğu özel sadece doğum için kabul etmiyor canm bilgin olsun
Yaprakk Merve_9395 ben 2018 Ağustos da kızımı Sincan lokman hekim de doğurdum çok da memnun kaldım doktorum koru çukurambara geçmiş şimdi
Bktbll Merve_9395 şehir hastanesi pandemi hastanesi değil ki canım bende gidiyorum binalar ayrı ayrı kadın doğum binası ayrı virüs teşisi konulanlar başka yere gidiyor
Yaprakk Bktbll ben doğum binasında kaldım 11 gün kovidliydim bizim kat hep coronaydı pandemi hastanesi şehir hastanesi
Bktbll Yaprakk pardon blok ayrımı yapmışlar bende kaldım bayramda o yüzden sordum hasta olanları başka taraftan alıyorlardı bende oraya gidiyorum daha çok dikkat edim
NurDemir Aslıhan Yazıcıoğlu’na gidiyorum.Doğumu Medicanada yaptıracak.Instagramdan bakabilirsiniz memnunum doktorumdan
Dereyee NurDemir aa ben de Aslıhan hocaya gidiyorum ve doğumu medicana da düşünüyorum 🌸 kaç haftalıksınız
elkakimmon Yaprakk ben de Sincan lokman hekimde yapmayı dusunuyorum kısmetse. Yorumunuz beni rahatlattı . Ebeler anestezi ekibi degismediyse ben de memnun kalacağım o zaman. Gerçi çok kısa sürelerde değişiyor doktorların bağlı oldukları yerler transfer süreci gibi
nisemom Bktbll canım pandemi hastanesi mesela gölbaşında diyelimki corana çıktı Şehir hastanesine sevk ediyorlar. Doğum yaptirmiyorlar inşallah geçer de her şey normale doner
Yaprakk elkakimmon ebemden Allah razı olsun çok çok iyiydi yaşı büyükdü tecrübeliydi onun sayesinde doğurdum diyebilirim hemşireler çok tatlıydı odalar tek kişilik zaten temizdi doktorunuz kim şu an
Merve_9395 Ücret olarak ne kadar verdiniz ben kırıkkaledeyim şuan burda 1 tane özel hastane var 3750 lira dedi doğuma normalde de kontrollerime hep oraya gidiyorum memnunum aslında ama araştırıyorum yinede
Atlass Zeynepmetehan benimde mine hanımdı amliyat oldugu için izinde şuan çarşanba sezaryan olcam bülent hocaya gectim şuan
Gunsss Medical park Keçiören Mine hanıma gidiyorum. Gebeliğin başında paket almıştım 7000 TL ye. Çok memnunum🥰