1994ozg Edatrkr bagmoriden aldım ve trendyolda pullu sırt çantası şeklinde vardı ondan da aldım çok güzeller
Artemis0 Edatrkr Ben de henüz almadım Weego almayı düşünüyorum. Kullananlar çok memnun ve bence sırtta da güzel duruyor.
Minikpatiler E bebek de 100tl alışverişe gökkuşağı serisinden 20tl geliyor ben valiz şeklinde aldım bagmorinin 180tl
Zeyyaleyyy Edatrkr Trendyola anne bebek çantası yaz çizgili üst kısmı çıkıyor şu an 80 küsür ben aldım içi bayağı geniş ve kalitesi çok güzel
Aknkbr Edatrkr trend yoldan aldım canım bn yorumlara bakarak almıştım çok güzel geldi daha kullanmadım ama güzel 👍🏻
Gmzk8995 Edatrkr ben instagramdan legassannebebek sayfasından aldım canım kargo dahil 100tl çok memnunum bir çok gözü var gayet kullanışlı farklı renk seçenekleride var bi göz at istersen 🥰
Eymi Edatrkr instagramda bebeğimbenimrengim diye bir sayfa var ben oradan sırt çantası şeklinde olanlardan aldım her fiyata var ama ben aldığımdan çok memnunum gayet kaliteli boyutu ideal benim için Bi bakın derim satan kadında çok ilgili ve tatlı 🌸