Normal dogum hikayelerini okuyarak gecti hamileligim ama son anda sezeryana döndük. 30 haftadan itibaren bebegimin suyu azalmaya başladı. Doktorum sıkı takip etmemiz gerektigini soyledi. Her hafta kontrol ve nst vardı. 35 haftada doktorum havuc suyuna baslamami önerdi ben de duzenli olarak içtim. Ama suyum artmiyordu. 36 haftada suyun cok azalmis dedi. Cok dikkat etmeliyiz. 36+6 da kontrole gittigimde doktorum Zeynep acil sezeryana almam lazim bebegin suyu yok denecek az kalmış dedi. Evet suyum azalmaya baslamisti ama biteceğini hic düşünmemiştim. O an cok korktum ben ki kan aldırmıyorum kan tutuyor beni nasıl sezeryan olabilirim diye. Ama soz konusu bebegim olunca mecbur olacaktık. Akciger gelistirici igne vurdular. Bir kac saat sonra da ameliyat a aldılar. Belden Igne vurulurken kendimi istemsiz geri çektiğim icin iki uc kere denediler sonunda oldu cok aci veren bir igne değil. Anestezi uzmani cok iyiydi seni herseyden haberdar edicem ne istersen sorabilirsin birsey olursa soyle dedi. Dogmak uzere dua et dedi. O an gogsume bastirdilar ve bebegim dogdu sesi hemen çıkmadı yanagima koydular öptüm kokladım. Sonra bebegi götürdüler benim isim 20 dk sonra bitti. Narkozu atabilmem icin bol nescafe ic dedi hemsireler. Ben de 10 bardaga yakin ictim heralde. Icmez olaydim :) afedersiniz gazim çıkmadı ertesi gun saat 3 e kadar ama cok cok kotuydu artık agliyordum. Hemşire lavman yapti oyle cikti cok şükür. Gaz sorunu dışında dayanilmayacak gibi degil cok sukur toparlandim bebegim kucağımda cok da uzun oldu kusura bakmayın. Ne kadar zor olsada hersey bebeginizi kucaga aldiginizda bitiyor. Benim gibi korkan varsa hic korkmasin