ogretmmenanne Hanımlar merhaba 9. Haftadayız. Minik kanama alanları var dedi doktorum. Progestan duphaston flan verdi onları eritmek için.. Sizde kullandınız mı? Çok tehlikeli bir durum mu bu?
Valsss ogretmmenanne progestan kullandim doktoruma uydum kalkmadim gerekmedikce 37. Haftaya giriyoruz bugun icini ferah tut birsey olmaz insallah
BabyLover ogretmmenanne yok canım çok normal kullanman, ben de kullandım ilk aylarda şimdi çok şükür 9.ayimdayim🌺
ogretmmenanne Sağolun kızlar bana ayağa kalkma falan demedi de sadece ağır kaldırma dikkatli ol dedi iğnesini de hapını da kullanıyorum şu an. Kanama alanları da kendi erir dedi. İnşallah 🙏 symctrgl BabyLover Hilalyusuf Valsss Bebislerimiz Bebislerimiz
Hilalyusuf Bende kullandım agızdan yan etkileri oldu baş dönmesi halsizlik gibi doktorum alttan kullan dedi onada ben cesaret edemedim
symctrgl Benim progestanım hep evde hazır duruyodu ilk 3 aylık sürede 10 içtim. 5. Ayımda iğnesini ve hağını 10 gün kullandım o dönemlerde sadece tuvalete kalkdım. Çok şükür 38 haftadayız. Kızımda çok iyi