Dogum hikayemi yazmak banada nasıp oldu🤗.Oglusumla 9 aylık seruvenımız cok sukur bizimde bitti 🤲 dogum yapalı 4 gun oldu oglumdan ayrılıp baska bıseyle ılgılenmedıgım icin yazamadım 🤗🙈 oncelıkle Rabbım isteyen herkese hayırlı saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin Allahım kimsenin kucagını bos bırakmasın insallah. 40 inci haftada dogumum oldu oncesı gecesine kadar hıc Bı sancı sıkayetım olmamıstı o gece bel ve kasık agrısı oldu sabahınada kan ve leke gelmesi ile hastaneye gıtmıstım muane edildi 3 cm acıklıkla yatısım yapıldı aksamına kadar da hıc Bı ilerleme sancı falan olmadı hıc oturmadım bolca yurudum hareket yaptım sıcak suya oturdum hafif hafif agrılar olmaya basladı derken gece birden artmaya basladı tekrar muane edildi 7 cm acıklık oldugu ve dogumhane goturulecegımı dediler o anda bana Bı stres korku heyecan geldi gelen giden muane etti o cok sınır bozucu ama 😀acılma ilerledikçe agrılar arttı sureklı nefes alıp vermemi soyledıler son agrılar kolay degil ama Allah sabrını veriyor hazırlayıp artık ıkınmamı soyledıler basta zorlandım sonra yaptım cok sukur kendimden hıc ummuyodum ama oldu 😀sesını duyunca gecıyo dedikleri gercekten dogru ilk elletıklerı an butun acılara herseye deger karsımda yatarken dıkısım atıldı ama hic onun acısını bile hissetmedim oglum karsımda yatarken🤗dogumum kolay oldu Allah herkese hayırlı kolay dogumlar nasıp etsin insallah. Çok sukur sutumde sıkıntı yasamadım sureklı ve bol bol emzırdım ıyı ıkınmak isleri dahada kolaylaştırıyor bilginize 🤗sormak istediklerinizi cevaplarım 🤗😍