berra227 Kızlar bu hafta itibari ile çok fenayım. Yürürken sürekli bir baskı sizi az evvel yürürken tekme attı bebek çok kötü sızladı karnım vajina ve makatta sizi hissediyorum dr a gittim hepsi normal dedi sizde boyle mi oldunuz anlamadim
Minnak20 berra227 bende 36+3 ve bu haftaya girdiğimden beri aynı şikayetlerim var benimde sanırım artık zaman azaldı ve bebek büyüdüğü için canımız acıyor 😔
Meriwa berra227 normal canm bebek dönmüş muhtemelen daha cok baskı yapıyor bebek bide kanala girme döneminde olabilir ondanda olabilir
Meriwa berra227 yok 35-36 dan sonra kanala girme çabaları oluyor hemen doğmuyor yani korkma canm zaten hissedersin karnın düşünce kanala girer bol bol yürü☺️
berra227 Seymakzltp bende korkuyorum bazen karnın bayagi altında hareket hissediyorum o zaman daha da çok korkuyorum ağrı sızı çok oluyorn
Gulsevin Bende 36+4 üm. Aynılarını yaşıyorum. Düne kadar bişe yoktu. Bugun başladı bişeyler oluyor yani içerde bi hazırlık var 🤗😀 zamanı geliyor 💃🏼
Minnak20 Meriwa aaa beni kim görse karnın düşmüş diyor ve ben hergün 45 dk yürüyüş yapıyorum o zaman yakın doğum 😊
Minnak20 Kızlar sizinde afedersiniz akıntınızda artış oldu mu ve kasık ağrısı oluyor mu bende baya arttı ve kasıklarım ağrıyor hurma yiyorum açılma olsun diye onun etkisi mi acaba
berra227 Minnak20 evet canim akinti artti ve kasik agrisi oluyor yalniz dr hepsi normal dedi bana affedersin sari akinti da oluyor olur dedi bu zamanlar
Minnak20 berra227 bende perşembe gittim magnezyumu aksatma dedş ben bıraktım ama normal doğumu geçiktiriyormuş dediler. Bende sarı akıntı yok canım süt gibi bir değişik hayırlı zamanda doğsunlar inşallah 🙏
dilanisik Merhabalar bende henüz 35+3 teyim ama kasık ağrım çok…normal mi dersiniz ? Yemek bile yapamadım kalktığım gibi o baskı ve ağrı napsam ?
berra227 dilanisik canım benimde 35+3 lerde o baskı başladı. Kafası aşağıda be baskı yapıyormuş bu hafta 36 ağrı sızı da var. Ben her hafta kontrole gidiyorum yine kontrole git ama bunlar normalmis dr um.oyle.dedi muayene ettikden sonra
Mehtap6134 Bu sancılar çok normal artık bebek kendini Doğuma yavaş yavaş hazırlıyor bunun sinyalini veriyor bizlere kendinizi çok yoracak işlerden son haftalarınızda kaçının birde doktorlar 36 haftadan itibaren her hafta kontrole gitmemizi söylüyor