Elifs Casual kullananlardan yorumlar aldiniz mi hic arkadaslar? Suan quantum modeli sadece ebebekte 999tl ye düsmus.normalde indirime girmeyen ve pahali bir marka
Evaask Elifs bende bakmistim ona çok güzel siyah olanı. Fazla yer kaplamiyo kolay kapanıyor iyide bı marka. Bende casual in en son çıkan modelini aldım Quattro trona safe oda çok güzel ama biraz pahalı bundan
Gzmktkl Elifs Bende e bebekten aldım aynı ürünü henüz kullanmadık ama gayet şık ve kullanışlı görünüyor. Umarım sorun çıkartmaz😊
Ggamze Elifs Yagmurahmet16 medicana volkan aksakallıyı öneririm muayenesi 215tl Doğumda da sompa Japon sigorta ile 5071tl ye denk geliyor bu yıl içinde yaptırırsan .acıbadem dede uzun yıllar çalıştım gereksiz pahalı 👍🏻Volkan beyden pişman olmazsın
Fhmekrm Bende quantum aldım daha kullanmadım canım iyi duruyor az yer kaplıyor şık inşallah kullanılışlıdır da
Elifs Kizlar bordomsu bir rengi vardi onu aldik buaksam gidip.cok hosumuza gitti araba.katlaninca da cok az yer kapliyor.fiyati da bu marka ve urune gore cok iyi.tavsiye ederim.gule gule kullanalim ins 😊