Superisiiiii Salatalıklı limonlu su içen var mı ? Bu tarz ödem attıran suların zararı varmıdır içiyorum ama doktoruma sormayı unuttum ödemlerm gitsin diye maydonız atmıyorum erken doğum riskini arttırıyor diye
fnsckn Superisiiiii belirli bitki çayları yasak, sizinde bilginiz vardır belki bu sebzeler de bir araya gelince farklı bir etki oluyordur karıştırmak yerine tek ya da doktora sorarak içmenizde fayda var detoks suyu olunca insan korkuyor 🤷🏻♀️
Zahideuras Superisiiiii ben sadece limonlu su ıcıyorum doktor bir sorun olmaz demistı oda guzel odem atıyor
cocukgelisimcianne_ Superisiiiii her türlü ödem suyu yasak dediler bana … diyet uyguluyorum zaten her türlü ödem suyu , detoks suları asla çok zararlı dedi ama tabi bilemiyorum ben kullanmıyorum
es_es Çubuk tarçınlı limonlu su içiyorum, doktoruma sordum içebilirsin demişti. Hatta içine zencefil de atabilirsin demişti. Nane limon önerilen içeceklerden zate, senin yaptığın karışımın da zararı olacağını sanmıyorum
es_es Angelada ben hamilelik öncesi de sabah özellikle ilk suyumu böyle içerdim. Doktora sorduğumda hiç bahsetmedi bu durumdan ama. Size de doktorunuz mu söyledi çevreden mi duydunuz?
Angelada Zahideuras ben de limonlu su içiyorum doktora sormuştum içebilirsin dedi yarım limon suyu fazlası mideye dokunur
Angelada es_es aç karnına içmiyorum ben pekmezle içiyorum kan yapsın diye doktora sadece sordum içebilir miyim diye