Pembe-mavi Deletedmom316 rabbim yardımcınız olsun. Bende tüp bebek ile hamile kaldın. İnşallah sizde kendiliğinden okur. Yapmaktan zarar gelmez. Rabbim tez zamanda güzel haberler duyursun inşallah canım
Deletedmom316 Cemrenur ayyy kizlar boyle yorumlar okuyunca o kadar mutlu oluyorum ki icjm boyle kipir kipir oluyor yaa Rabbim sesimizi duyuyor cabucak bizede nasip eder hayirlisindan sagliklisindan
Deletedmom316 Cemrenur evet bende adet bittigi gun yapicam ki hamilelik suphesi olmasin 3 gun yapip birakicam
Pembe-mavi Deletedmom316 bir de yengem demişti. İlişkiden önce kasıklarına kupa kapat diye. Onun da öyle olmuş tüpleri açıyormuş
Deletedmom316 Pembe-mavi evet canim onu biliyorum 2 kez o yolla gebe kaldim ama sonrasinda ayri sebebden kayb etdim ama onu da yapicam Allahin izniyle
Deletedmom316 hencacalik Allah razi olsun kardesim bende oyle yapmayi dusunuyorum zaten ilk sicakligi gitmeliki yanik filan olmasin zarar olur oyle hani yuzumuze buhar tutariz ya gozenekler acilsin diye o sicaklikta olmali bence yakip aksine zarar etmesin diye
gamzosgamzos menesse canım benim Rabbim inşaAllah emeklerinizi bosuna çıkarmasın 2 sene sonra hamile kalmis biri olarak o kadar iyi anliyorumki