Bus_ak18 Gamze2801 başından beri hindistan cevizi yağıyla pehlivan gibi yağlanıyorum. 29+5iz bacaklarım kollarıma kadar çatladı göbeğimde de bikaç yerde var. Şunu kullandım çatlamadım diyenlere inancım kalmadı. Bence genetik ve vucut tipiyle alakalı birsey😐
Ayse0707 Gamze2801 33+2 yim hic catlagim olmadi simdilik.Sadece dustan sonra dalin bebek yagi sürdüm o kadar umarim catlamam.Annem ve kardesimde de hic catlak yok genetik te olabilir
Mge127 Gamze2801 karnıma vazelin sürmüştüm ve çatlama olmadi cok şükür. Ama kalçada var malesef orasi görüş alanim olmadigindan müdahale edemedim çatlamış 🥴🙄
Pnar12016 Genetikle alakası olduğunu da sanmıyorum ben artık annem hiç çatlamamış🙄33+0 dayız benim iç bacaklar gitti o kadar yağ kullanmama rağmen kaldı ki normalde de yaz kış heryerimi kremlerim🤷♀️Karnımda yok çok şükür umarım bu haftadan sonra da olmaz🙏🏻
Pnar12016 Gamze2801 badem yağı Hindistan cevizi yağı kakao yağı bio oil saf zeytinyağı(kayınvalidemin bahçesinden) vazelin ve farmasinin aynı Sefa yağı
Busra4122 Gamze2801 ben 23. Haftadayım çok şükür daha çatlamadı bişey kullanmadım . İllaki çatlıyor dediler gerek görmedim. Henüz çatlamadım siz ne zaman çatlamaya başladınız
hifaninannesii Ayse0707 31 haftalığım ben de duştan sonra bebe yağı kullanıyorum daha catlağım olmadı çok şükür